Εικόνες από το ΑΕΚ-Αίας Ευόσμου

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε πως η διακοπή επηρέασε τον ρυθμό της ομάδας

Την άποψη του πως η ομάδα του θα βρίσκει ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΚ, Κώστας Αρσενιάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Αίαντα.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» σχολίασε πως σταδιακά θα δουν πόσο ανταγωνιστική μπορεί να γίνει η ΑΕΚ στη πορεία του πρωταθλήματος: «Δεν θέλαμε να μείνουμε τόσο καιρό έξω γιατί με τα παιχνίδια βρίσκεις ρυθμό. Πόσο μάλλον τώρα που μετά την επανεκκίνηση δώσαμε ένα παιχνίδι και κάτσαμε δύο εβδομάδες. Χάσαμε στην ουσία 2 αγωνιστικές. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι γιατί είχαμε πολλές αλλαγές στη διακοπή. Δεν μπορώ να εκτιμήσω ακόμα την κατάσταση γιατί πάμε μέρα με τη μέρα. Δεν ξέρω αν είμαι ικανοποιημένος όσο θα ήθελα γιατί το σκορ δεν αντικατοπτρίζει πάντα την εικόνα. Η νίκη όμως είναι νίκη. Όλα τα παιχνίδια είναι καθοριστικά. Ο Αίας είναι μαχητικός, χωρίς να είναι τόσο δυνατός στο φιλέ. Πήραμε καθαρό τρίποντο και για δύο σετ παίξαμε πολύ καλά. Μέρα με τη μέρα θα βλέπουμε καλύτερα πόσο ανταγωνιστικοί θα είμαστε απέναντι σε άλλες ομάδες. Θέλουμε χρόνο που δεν ξέρω αν τον έχουμε».

Ο προπονητής του Αίαντα Κώστας Παπαδημητρίου ανέφερε: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση και ειδικά μετά από ένα δύσκολο ταξίδι. Στο πρώτο σετ μπήκαμε κάπως μουδιασμένα, με την Α.Ε.Κ. να μην συγχωρεί τα λάθη μας. Στο δεύτερο σετ βρήκαμε αντίδραση κοιτάξαμε στα μάτια την Α.Ε.Κ. και μπορούσαμε να πάρουμε κάτι, δείχνοντας την ποιότητα μας, αλλά κάποια λάθη μας στέρησαν το σετ. Το τρίτο σετ δεν χωράει παραπάνω σχολιασμό. Κοιτάμε τις επόμενες ημέρες μέχρι την επόμενη αναμέτρηση απέναντι στον Πορφύρα στις 6 Μαρτίου, παιχνίδι που στοχεύουμε και θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε περισσότερο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X