Δημητρούλιας: «Η διάρκεια και η πειθαρχία θα μας δώσουν την πρόκριση»

Εικόνες από τον αγώνα CSM-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με την CSM

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανέτοιμη είναι η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ για να διεκδικήσει την πρόκριση στον αυριανό αγώνα με την CSM

Ο τεχνικός της «Ένωσης» Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στο aek.gr για την αυριανή αναμέτρηση και τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του: «H CSM είναι μία ομάδα που απαρτίζεται από πολύ έμπειρους παίκτες και αγωνίζεται σε ένα πολύ ισχυρό πρωτάθλημα, όμως εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας στο πρώτο αγώνα. Εκτιμώ ότι καθορίσαμε περισσότερο την έκβαση του αγώνα, παρά η καλή απόδοση του αντιπάλου. Και το ίδιο εκτιμώ ότι θα συμβεί αύριο. Για εμένα το σημαντικότερο ήταν να ηρεμήσουμε και να κατανοήσουμε τι συνέβη την περασμένη Κυριακή, γιατί αυτό θα είναι και ο οδηγός μας για το τι πρέπει να κάνουμε αύριο. Η ομάδα μπήκε σε μία υγιώς εννοούμενη εσωστρέφεια κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας και δουλέψαμε τακτικά και πνευματικά την προσέγγιση αυτού το αγώνα. Ο ρυθμός, η διάρκεια και η τακτική πειθαρχία, είναι τα στοιχεία που εφόσον καταθέσουμε επαρκώς θα μας δώσουν την πρόκριση».

Η ομάδα ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της με τον Δημήτρη Δημητρούλια να ανακοινώνει την αποστολή  η οποία αποτελείται από τους: Bauer, Αραμπατζή, Τζηρά, Δομπρή, Νικολαΐδη, Reina, Kosanovic, Μυλωνά, Jimenez, Florido, Lemos, Παπαδιονυσίου, Nuic, Αραπακόπουλο, Καλόμοιρο, Buneta, Κεδέρη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X