ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Η ΑΕΚ δεν θέλει άλλα... εγκλήματα απόψε με Αστέρα Τρίπολης (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:30 Live Streaming: Επιστροφή στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ η οποία υποδέχεται σήμερα στις 19:30 τον Αστέρα Τρίπολης, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1. Η Ένωση την προηγούμενη εβδομάδα νίκησε με αρκετό άγχος την ΑΕΛ, εκτός έδρας, με 4-2. Είναι στη δεύτερη θέση με 43 βαθμούς, σε ισοβαθμία με τον Άρη. Αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος προέρχεται από την ισοπαλία με 0-0 εντός έδρας κόντρα στη Λαμία. Είναι στην 6η θέση με 37 βαθμούς, 4 από την 5η θέση όπου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Αρκετά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση. Ιδιαίτερα στον χώρο του κέντρου έχει πρόβλημα, αφού δεν υπολογίζει στους Σάκχοφ, Γαλανόπουλο, Σιμόες. Παράλληλα, τελευταία στιγμή έγινε γνωστός και ο τραυματισμός του Τσιγκρίνσκι, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και έμεινε εκτός αποστολής. Όπως εκτός έμειναν και οι Μπακάκης, Μαχαίρας. Αντιθέτως επιστρέφουν στη δράση οι Κρίστιτσιτς, Σβάρνας, ο πρώτος εξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του και ο δεύτερος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Έτσι την αποστολή αποτελούν οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Από την πλευρά του ο προπονητής των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς, δεν έχει στα πλάνα του τον Τασουλή. Ο 29χρονος μπακ ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής. Επίσης εκτός είναι οι Καπίγια. Τζίμας, Γκόμες και η αποστολή του Αστέρα είναι η εξής: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρας, Αλβαρες, Γ. Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Λεό Τιλίκα, Μπ. Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Λ. Φερνάντεθ, Κρέσπι, Αλί Μπάμπα.

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:30 Live Streaming | Γκαρσία: «Συγκεντρωμένοι για τη νίκη»

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Λιβάια Γκαρσία, σε δηλώσεις του στη NOVA αρχικά αναφέρθηκε στον προηγούμενο αγώνα με την ΑΕΛ: «Ήταν ένα θρίλερ. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορέσαμε και φύγαμε με τους τρεις βαθμούς. Για μένα ήταν δύσκολα τα τελευταία λεπτά, όπως και για την ομάδα αλλά στο τέλος πήραμε τη νίκη και είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Για τις δύο ασίστ που έβγαλε: «Νιώθω καλά, ήταν σημαντικό για εμένα να πάρω παιχνίδια μετά τον τραυματισμό μου. Πλέον είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Ήταν ένα μπόνους οι δύο ασίστ μου και ελπίζω να συνεχίσω το ίδιο».

Για τα δυνατά μαρκαρίσματα που δέχεται από αντιπάλους: «Όταν προσπαθείς να δημιουργήσεις προβλήματα στους αντιπάλους θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχθείς και την αντίδρασή τους. Για εμένα τα δυνατά μαρκαρίσματα δεν είναι εύκολα, αλλά πρέπει να τα αποδεχθώ. Μου αρέσει να παίζω με την μπάλα, οπότε ξέρω ότι θα έχω μια τέτοια αντιμετώπιση. Όσο δεν είμαι εκτός λόγω τραυματισμού είναι όλα καλά».

Για το αν έχει αποκαλύψει μέσα στο γήπεδο όλο το ταλέντο του: «Έχω ακόμα κάποια μυστικά στην τσέπη μου και ελπίζω να τα αποκαλύψω στο μέλλον και ελπίζω να εκπλήξω ακόμα περισσότερο».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είναι ένα ακόμη παιχνίδι που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να μπούμε με αυτοπεποίθηση και να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς».

Για το αν νιώθει ότι τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πιο δύσκολα από τα εκτός για την ΑΕΚ: «Δεν θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολο να παίζουμε στην έδρα μας. Δυστυχώς έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς, ελπίζω με τον Αστέρα Τρίπολης να γίνει μια νέα αρχή και να έχουμε μια καλή πρόοδο για τα επόμενα ματς που δεν θα χάνουμε βαθμούς».

Για το ματς στο οποίο δυσκολεύτηκε έως τώρα: «Μέχρι τώρα το μόνο παιχνίδι που δεν ήμουν ικανοποιημένος με τον εαυτό μου ήταν αυτό με τον Ολυμπιακό που παίξαμε εκτός έδρας».

ΑΕΛ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X