Γαλλική δυάδα με γκολ

Γαλλική δυάδα με γκολ

Τα δύο γκολ που μας προτείνει για σήμερα το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο ματς από τα πρωταθλήματα της Γαλλίας Ligue 1 και Ligue 2, προτείνει για το σημερινό μας στοίχημα το stoiximaview.gr.

Ναντ-Μαρσέιγ (18:00): Αμφότερες οι κατηγορίες έχουν πλήρη αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο και στηρίζουμε τη Γαλλία για τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος.

Προχωράμε, λοιπόν, με πρώτη επιλογή τον αγώνα από το πρωτάθλημα της Ligue 1.

Εκεί όπου έχουμε την αναμέτρηση της Ναντ η οποία φιλοξενεί στο γήπεδό της τη Μαρσέιγ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ναντ-Μαρσέιγ (18:00): Η γηπεδούχος Ναντ είναι στη 18η θέση με 22 βαθμούς σε 25 ματς και γκολ 25-40. Δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα αλλά την τελευταία αγωνιστική νίκησε με 3-1 εκτός έδρας την Ανζέ, ένα αποτέλεσμα έκπληξη κιόλας.

Υποδέχεται τώρα στο γήπεδό της τη Μαρσέιγ, η οποία συνεχίζει με τον Νασέρ Λαργκέ στον πάγκο της, ο οποίος ξεκίνησε ως υπηρεσιακός μετά το τέλος του Βίλας Μπόας αλλά βρίσκεται ακόμη στην τεχνική ηγεσία.

Είναι στην 7η θέση η ομάδα της Μασσαλίας έχοντας 37 βαθμούς σε 24 αναμετρήσεις με 32-28 συντελεστή γκολ. Τελευταίο ματς νίκησε εντός έδρας με 3-2 τη Νις, ομάδα η οποία βρίσκεται επίσης χαμηλά στη βαθμολογία.

Έχει θέματα αμυντικά η Μαρσέιγ και αυτό το δείχνει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ναντ-Μαρσέιγ (18:00): Να σημειωθεί πως στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα είχε νικήσει η Μαρσέιγ εντός έδρας με 3-1. Κάπως έτσι θέλουμε να πάει και τώρα το ματς αυτό. Μακριά από σημείο, αλλά πάμε στοίχημα με τα γκολ της αναμέτρησης. Θέλουμε το γκολ/γκολ του αγώνα, κάτι το οποίο βρίσκουμε σε καλή απόδοση και συγκεκριμένα στο 1.87…

Ροντέ-Τουλούζ (20:00): Μένουμε στη Γαλλία για το στοίχημα και πάμε στη δεύτερη κατηγορία. Εκεί όπου θα δούμε ματς ομάδας η οποία διεκδικεί την άνοδό της.

Ο λόγος για την Τουλούζ, η οποία παίζει εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Ροντέ. Η γηπεδούχος ομάδα είναι στη 15η θέση με 27 βαθμούς σε 25 ματς και συντελεστή γκολ 24-32. Προέρχεται από ήττα στην έδρα της πρωτοπόρου Τρουά, με σκορ 2-1. Όμως δύο αγωνιστικές πριν είχε νικήσει με 2-0 στο γήπεδό της την Κλερμόν, η οποία επίσης διεκδικεί άνοδο.

Με λίγα έχει τρία σερί ματς απέναντι σε ομάδες οι οποίες βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις και μέχρι τώρα στα δύο από τα τρία ματς έχει μία νίκη και μία ήττα…

Η Τουλούζ από την πλευρά της είναι στη 2η θέση με 49 βαθμούς σε 25 αναμετρήσεις και γκολ 48-29. Καλή εμφάνιση στον τελευταίο της αγώνα και νίκη με 3-0 επί της Αζαξιό, εντός έδρας.

Ροντέ-Τουλούζ (20:00): Επίσης και σε αυτό το ματς θα αποφύγουμε το σημείο και θα πάμε στα γκολ της αναμέτρησης. Η Τουλούζ έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και εκεί θα στηριχτούμε. Θέλουμε το over 1.5 γκολ της Τουλούζ, το οποίο μας δίνουν σε απόδοση 2.15.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X