Τσιγκρίνσκι: Εχει χάσει πάνω από τα μισά ματς της ΑΕΚ φέτος!

Τσιγκρίνσκι: Εχει χάσει πάνω από τα μισά ματς της ΑΕΚ φέτος!
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αναλύει την περίπτωση του Ουκρανού και πως καλείται να αλλάξει σελίδα το κλαμπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι από τους ποδοσφαιριστές που στην ΑΕΚ στήριξαν πολλά πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά η πραγματικότητα είναι πλέον διαφορετική.

Ο Ουκρανός αμυντικός έχει κλείσει τα 34 και οδεύει στα 35 του, γνωστός για την ποιότητά του, αλλά και την ευπάθεια στους τραυματισμούς είναι εκτός δράσης εδώ και αρκετές ημέρες μετά την εξέτασή του που έδειξε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού.

Η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι εξεπλάγησαν από την είδηση του τραυματισμού του Τσιγκρίνσκι καθώς είναι γνωστή η… σχέση του με τους τραυματισμούς. Είτε αυτοί είναι μυϊκοί, είτε όχι. Μάλιστα, αν λάβει κανείς υπόψιν του και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο έμπειρος στόπερ έχει χάσει πλέον πάνω από μισά ματς της ΑΕΚ φέτος!

Η Ενωση, έχει δώσει 35 αγώνες τη φετινή χρονιά σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Τσιγκρίνσκι απουσίασε από τους 15 λόγω τραυματισμού, ενώ σε ακόμα 3 έμεινε στον πάγκο, έχοντας αγωνιστεί σε 17 ματς συνολικά την τρέχουσα σεζόν. Και τα 14 εξ’ αυτών έπαιξε 90λεπτο, ενώ σε τρία έγινε αλλαγή.

Με την εικόνα που έχει η άμυνα της ΑΕΚ φέτος, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γινόταν αν ο Τσιγκρίνσκι ήταν υγιής. Αλλωστε με τα «αν», πρόοδος δεν υπάρχει. Η ουσία είναι πως τα 15 από τα 28 γκολ που έχει δεχτεί η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, δηλαδή πάνω από τα μισά, έχουν έρθει από στημένα αντιπάλων.

Η ΑΕΚ καλείται να αλλάξει σελίδα

Και η ΑΕΚ πρέπει να βρει λύση από το καλοκαίρι με στόπερ έτοιμο, έμπειρο που θα ηγηθεί της άμυνας της.

Με τον Τσιγκρίνσκι να μην μπορεί πλέον να υπηρετήσει αυτό τον ρόλο. Η ηλικία του δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο, η ευπάθεια του επίσης. Και η ΑΕΚ καλείται να αλλάξει σελίδα, με τον ίδιο τον παίκτη πάντως να μην έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ή θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Πάντως, πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε περίπτωση που σταματήσει την ενεργό δράση, να του προτείνει πόστο κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να εκμεταλλευτεί την προσωπικότητα του, τις εμπειρίες και τις επαφές του ανά την Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X