ENWSI TV: Pregame και Postgame για το ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης

Η ΑΕΚ δεν θέλει άλλα... εγκλήματα απόψε με Αστέρα Τρίπολης (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Το ENWSI TV σε... σαββατιάτικη έκδοση για τα μάτια σας και μόνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ENWSI TV σε έκδοση… Σαββάτου!

Ενα τρίποντο που θα της δώσει ανάσα ψάχνει η ΑΕΚ. Οι δυσκολίες αρκετές, όμως η νίκη μονόδρομος για την Ενωση που σήμερα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports 2), υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης για την 23η αγωνιστική της Super League. Τα περιθώρια για απώλειες έχουν χαθεί εδώ και καιρό για την ΑΕΚ που παρά τα πολλά της προβλήματα καλείται να βρει τη λύση απέναντι σε μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα.

To ENWSI TV δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ούτε πριν, αλλά και φυσικά ούτε μετά από την αναμέτρηση μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube.

Πριν τη σέντρα του ματς, στις 18:30 ξεκινά το Pre Game της αναμέτρησης με τον διευθυντή του enwsi.gr Σταύρο Καζαντζόγλου μαζί με τον Τάσο Τσατάλη να παραθέτουν τις σκέψεις τους αναφορικά με το παιχνίδι με τον Αστέρας, αλλά και όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ, στις 22:30, ξεκινά το Post Game του ENWSI TV για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τις απόψεις και τα σχόλια των δημοσιογράφων του enwsi.gr και τα μηνύματα του κόσμου. Μέχρι και μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα η παρέα του enwsi.gr θα φωνάζει παρών για συζητήσεις γύρω από την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X