Η ΑΕΚ δεν θέλει άλλα... εγκλήματα απόψε με Αστέρα Τρίπολης (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ δεν θέλει άλλα... εγκλήματα απόψε με Αστέρα Τρίπολης (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Νίκη... βάλσαμο μέσα στα προβλήματά της ψάχνει σήμερα η ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα τρίποντο που θα της δώσει ανάσα ψάχνει η ΑΕΚ.

Οι δυσκολίες αρκετές, όμως η νίκη μονόδρομος για την Ενωση που σήμερα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports 2), υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης για την 23η αγωνιστική της Super League. Τα περιθώρια για απώλειες έχουν χαθεί εδώ και καιρό για την ΑΕΚ που παρά τα πολλά της προβλήματα καλείται να βρει τη λύση απέναντι σε μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα.

Πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό -την επόμενη Κυριακή- το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ αναζητά ένα τρίποντο με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να πάρει ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση.

Απουσίες «βουνό» για την ΑΕΚ

Aπό που να πιάσει κανείς τις απουσίες που έχει να διαχειριστεί η ΑΕΚ για το σημερινό αγώνα; Οι απώλειες φτάνουν σε σημείο ανάλογο με του Νοεμβρίου όταν ο κορωνοϊός είχε «χτυπήσει» τους κιτρινόμαυρους και συ συνδυασμό με τους τότε τραυματισμούς, οι απουσίες ήταν πολλές.

Στις ήδη αρκετές απουσίες που στο… κεφάλι του ο Χιμένεθ, προστέθηκε χθες εκείνη του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι -που βρίσκεται πάντα στο κάδρο- καθώς ο Ουκρανός ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο στη τελευταία προπόνηση. Εκτός βρίσκονται επίσης οι Αντρέ Σιμόες, Μιχάλης Μπακάκης, Θεοδόσης Μαχαίρας, Γεβχέν Σάκχοφ και Κώστας Γαλανόπουλος. Στην αποστολή δεν βρίσκεται ούτε ο Βένταντ Ραντόνια για λόγους τακτικής.

Το πλάνο του Χιμένεθ για το ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης

Οσον αφορά στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ για τον σημερινό αγώνα, ο Αθανασιάδης θα είναι ανάμεσα από τα δοκάρια αντιμετωπίζοντας την πρώην ομάδα του, με τον Λάτσι και τον Νεντελτσεάρου μπροστά του. Στο δεξί άκρο αναμένεται να βρεθεί ο Σβάρνας ή ο Νταντσένκο καθώς ο Χιμένεθ δεν έχει ακόμα εμπιστοσύνη στον Ουκρανό και στα αριστερά ο Λόπες ή ο Μιτάι. Στο κέντρο με τις επιλογές να είναι ελάχιστες οι Σιμάνσκι και Κρίστιτστις θα αποτελέσουν δίδυμο με τον Μάνταλο ελαφρώς προωθημένο σε ρόλο οργανωτή.

Στην επίθεση το δίδυμο Τάνκοβιτς-Γκαρσία στα άκρα δείχνει να μονιμοποιείται και η θέση του φορ παίζεται πλέον ανάμεσα σε Ανσαριφάρντ και Ολιβέιρα καθώς αμφότεροι είναι σε καλή κατάσταση σε σύστημα 4-2-3-1.

Την αποστολή συμπληρώνουν: Τσιντώτας, Μιτάι, Χνιντ, Σαμπανάτζοβιτς, Αλμπάνης, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Σε καλή κατάσταση ο Αστέρας Τρίπολης

Από τις 6 Ιανουαρίου είναι αήττητος ο Αστέρας Τρίπολης στο πρωτάθλημα. Τότε είχε ηττηθεί 4-1 από τον Ολυμπιακό στην Αρκαδία και ακολούθησαν 6 νίκες και μια ισοπαλία -με τη Λαμία- την προηγούμενη αγωνιστική. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο έχει κάποιες απουσίες σήμερα.

Συγκεκριμένα, χωρίς τον Τασουλή έφτασε στην Αθήνα ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς ο 29χρονος αριστερός μπακ ταλαιπωρείται από ίωση.

Νοκ άουτ παραμένουν οι Καπίγια. Τζίμας, Γκόμες και η αποστολή των Αρκάδων είναι η εξής: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρας, Αλβαρες, Γ. Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Λεό Τιλίκα, Μπ. Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Λ. Φερνάντεθ, Κρέσπι, Αλί Μπάμπα.

Ξένοι διαιτητές στο ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης

  • Διαιτητής: Πέλιτο (Βοσνία)
  • Βοηθοί: Ιμπρισιμπέγκοβιτς (Βοσνία), Μπέλιο (Βοσνία)
  • 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
  • VAR: Ερνάντεθ (Ισπανία)
  • AVAR: Ψαρρής (Ζακύνθου)

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X