Χαμός στο MasterChef: «Δεν έχει τα... να μαγειρέψει» (VIDEO)

Νέος σάλος με ροζ βίντεο παίκτριας του MasterChef

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένταση υπήρξε κατά την διάρκεια του συμβουλίου στο MasterChef έπειτα από την πρώτη ομαδική δοκιμασία και την ήττα της κόκκινης ομάδας.

Μέσα σε όλα, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τους τρεις κριτές, υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια στους Κόκκινους με τα περισσότερα «βέλη» να δέχεται ο αρχηγός. Κάτι που οξύνθηκε, μάλιστα, όταν εκείνος επέλεξε να κρατήσει την ασυλία για τον εαυτό του.

«Μαγειρικά τον πρώτο λόγο μες στην κουζίνα τον είχε ο Αντώνης… Κόμπλεξ, έπαρση δεν ξέρω πως το είχε ο αρχηγός στο μυαλό του», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος για τον Ιωάννη, ο οποίος και παραδέχθηκε πως θα άλλαζε τους υπαρχηγούς του εάν είχε αυτή τη δυνατότητα. «Δεν πιστεύω στο ότι ο αρχηγός φταίει πάντα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο αρχηγός είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Αυτός δεν είδε, δεν άκουσε, δεν δοκίμασε» τόνισε, με τη σειρά του, ο Παύλος.

Ακόμα η Μαρίνα απόρησε όταν ο Ιωάννης κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του, και αναρωτήθηκε στην κάμερα, «ποια παιδιά είπε ο Ιωάννης πως δεν είχαν αντίληψη; Τα παιδιά που γύρισαν και του έδωσαν λύση; Αυτοί δεν έχουν αντίληψη;».

«Με αυτό το ύφος που έχει, ότι θέλει να είναι ασφαλής και για αυτό κρατά την ασυλία για την πάρτη του, δεν κάνει… Δεν θα νικήσει και δεν θα πάει και πουθενά κιόλας! Το υπογράφω» ξέσπασε ο Πάνος στην κάμερα του MasterChef. «Δεν έχει τα αρχ@δι@ να κάτσει να μαγειρέψει και να δει στα μάτια τους αντιπάλους του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X