ΑΕΚ: Για τους τρεις βαθμούς με Αίαντα η ΑΕΚ (18:45, enwsi.gr)

Εικόνες από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 18:45 τον Αίαντα Ευόσμου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα θέλει να κάνει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που υποδέχεται σήμερα τον Αίαντα Ευόσμου στις 18:45 στο σχολικό κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Volleyleague Γυναικών.

Η «Ένωση» βρίσκεται στην 3η θέση του Ομίλου, μετά το τέλος του Α’ Γύρου και με την έναρξη του Β’ Γύρου θέλει να ξεκινήσει ένα σερί που θα την οδηγήσει στη Β’ Φάση. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να καταφέρουν να διατηρηθούν στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση που θα κρίνει και τον φετινό τίτλο.  Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε live streaming από το επίσημο κανάλι του Συλλόγου στο YouTube, AEK Athletic Club. Ο Κώστας Αρσενιάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεσή του και την Νταρλέν Ραμντίν που εντάχθηκε κανονικά στις προπονήσεις και ανεβάζει ρυθμούς. Η αποστολή του «Δικεφάλου» αποτελείται από τις: Τσοχατζή, Perovic, Ράπτη, Διάλλα, Καββαδία, Pirv, Μπελιά, Τουλγαρίδου, Μερκούρη, Μπούσια, Ramdin, Σουβαλιώτη.

«Δουλέψαμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα»

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, η Λυδία Μερκούρη με δηλώσεις της στο aek.gr τόνισε πως η ομάδα δούλεψε πολύ όλο αυτό το διάστημα και πάει σήμερα μόνο για τη νίκη: «Είναι μια τελείως διαφορετική αναμέτρηση η αυριανή με τον Αίαντα. Έχουν αλλάξει πολλά από τον πρώτο γύρο, ο Αίας είναι μια ομάδα με καλά στοιχεία και πρέπει να δείξουμε σεβασμό και να μείνουμε συγκεντρωμένες στον στόχο. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε δουλέψει παρά πολύ σκληρά και το σημαντικότερο είναι ότι είμαστε όλες υγιείς και ετοιμοπόλεμες. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε για την νίκη».

 

Το σημερινό πρόγραμμα

Volley League Γυναικών – Β’ όμιλος – 8η αγωνιστική

Ε.Α.Κ. Μίκρας 18.00: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο.Φ. Πορφύρας

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Μούζουλας, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επότπες: Κοτσικάρη, Φλώρου, Γραμματεία: Σιδηρά.

Σχ. Νέας Φιλαδέλφειας, 18.45: Α.Ε.Κ. – Α.Π.Σ. Αίας

Διαιτητές: Νικάκης, Οικονόμου Μ., Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Σταυράτη, Καλούδας, Γραμματεία: Καστάνη.

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη, 19.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Σ.Π. Θέτις

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Χρηστίδης, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Κατσιάρας, Καραγιαννάκης, Γραμματεία: Λυκούδη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X