Μπόκα Τζούνιορς: Έχασε μια μεταγραφή, αλλά έσωσε μια ζωή (VIDEO)

Μπόκα Τζούνιορς: Έχασε μια μεταγραφή, αλλά έσωσε μια ζωή (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπόκα Τζούνιορς απέρριψε την απόκτηση του Κολομβιανού αριστερού μπακ Αντρές Ρομάν, στον οποίο εντόπισε υπετροφική μυοκαρδιοπάθεια, την βασική αιτία για τον αιφνίδιο θάνατο στη σύγχρονη εποχή.

Η Μπόκα Τζούνιορς έχασε μια μεταγραφή ενόψει της επόμενης σεζόν, αλλά ενδέχεται να έσωσε την ζωή ενός νέου ανθρώπου. Ο λόγος για τον 25χρονο Κολομβιανό αριστερό μπακ Αντρές Ρομάν.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στη Μιγιονάριος, δεν πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, αφού το ιατρικό τιμ της Μπόκα εντόπισε ότι πάσχει από υπετροφική μυοκαρδιοπάθεια, την βασική αιτία για τον αιφνίδιο θάνατο στη σύγχρονη εποχή.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ομάδα του Μπουένος Άιρες έβαλε τέλος στις διαπραγματεύσεις με τη Μιγιονάριος για τον Ρομάν, ο οποίος πιθανότατα θα πρέπει να σταματήσει πρόωρα το ποδόσφαιρο, αλλά ενδεχομένως να γλίτωσε από τα (πολύ) χειρότερα στο μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X