Κούγιας σε Παπαϊωάννου: «Μου χρωστάς 10.000 ευρώ, εγώ και τα παιδιά μου δεν έχουμε να φάμε»

Κούγιας: «Ο επενδυτής της Ξάνθης και ο μελλοντικός του Παναιτωλικού νομίζουν ότι η μπάλα είναι βόμβα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στον Πανουργιά Παπαϊωάννου για τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας αναφέρθηκε στην απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που δικαίωσε την ΑΕΛ στην υπόθεση με τα δελτία και ο Αλέξης Κούγιας δεν το άφησε ασχολίαστο μέσω του επίσημου σάιτ της ΠΑΕ.

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια

«Καθαρότερε και εντιμότερε ιδιοκτήτη ομάδας Super League, όταν αναφέρεσαι σε εμένα και με ονομάζεις μπαταχτσή, κακοπληρωτή, δικομανή, μυθομανή και περίεργο, ελπίζω η παιδεία σου, να σου επιτρέπει να καταλαβαίνεις πόσο συκοφαντικό είναι αυτό που είπες για ένα επιστήμονα, οικογενειάρχη και ιδιοκτήτη ιστορικών ποδοσφαιρικών ομάδων επί 40 χρόνια.

Δεν εκπλήσσομαι για το «περίεργος», ούτε και για το «περίεργες αποφάσεις», αφού και οι φίλοι σου και οι νομικοί σου σύμβουλοι, κυρίως ο Αργύρης του «Αργύρη πόσο κάνει η δεύτερη θέση» είναι παιδιά και καθημερινοί συνομιλητές, όπως και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο κολλητός σου, του ανθρώπου που έμεινε γνωστός ως «κοκαλιάρης», του Θωμά Μητρόπουλου, ο οποίος όταν απευθυνόταν σε συνομιλητή του, μέλος της εγκληματικής οργανώσεως του, το 2002, ξεκινούσε πάντοτε την συνομιλία με την φράση «ρε περίεργε».

Έτσι αποκαλούσε τον Αργύρη το Λίβα, έτσι αποκαλούσε τον Χρήστο Πανόπουλο τότε που με τον Κορκοβύρη τον διαιτητή ρίξανε τον Πανιώνιο, έτσι αποκαλούσε τον νομικό σύμβουλο της Ξάνθης Κοντοβαζαινίτη και έτσι αποκαλούσε τον υπαρχηγό του στην εγκληματική οργάνωση τον Σπάθα.

Είδα την χθεσινή συνέντευξη σου στο STAR Λαμίας και όταν έρθει η ώρα στα Δικαστήρια Αθηνών που θα δικαστούν και οι μηνύσεις και οι αγωγές μου, για όσα ψέματα είπες στην after εκπομπή του OPEN, αλλά και αυτά που είπες στην χθεσινή σου τηλεοπτική εμφάνιση, ελπίζω να μην φέρεις και εσύ τα πολλά παιδιά που έχεις να με παρακαλάτε.
Εγώ έχω μόνο δύο παιδιά, τα οποία είναι υπερήφανα για τον πατέρα τους και στενοχωρούνται πολύ, όταν κάποιοι σαν και σένα μαζί με κάποια αποβράσματα, της κοινωνίας, του ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφίας, τον συκοφαντούν.

Υ.Γ. Εκείνα τα 10.000€ που μου χρωστάς από την υπόθεση FATION, που από ότι έμαθα χθες ήταν ο καλύτερος παίκτης του Απόλλωνα, άστα σε παρακαλώ στον Μίμη τον Χαλβατζή, στον Μπράλο, γιατί εγώ και τα παιδιά μου δεν έχουμε να φάμε και να πληρώσουμε τις επιταγές της Ε.Π.Ο..

Τα υπόλοιπα την Τετάρτη στο γήπεδο μας και με όλα, δυστυχώς για σένα τα δελτία.

Περιμένω και την «τσιγκολελέτα» να έρθει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X