Αποθέωση Χιμένεθ σε Σιμόες: «Εδειξε αυταπάρνηση παίζοντας τραυματίας»

Αποθέωση Χιμένεθ σε Σιμόες: «Εδειξε αυταπάρνηση παίζοντας τραυματίας»
Photo Credits: INTIME

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποθέωσε τον Αντρέ Σιμόες στις δηλώσεις του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ειδική μνεία για τον Αντρέ Σιμόες έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ στις σημερινές του δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, στις καθιερωμένες δηλώσεις του στη NOVA, οι οποίες θα δημοσιευθούν αργότερα σήμερα, πριν πει οτιδήποτε, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός θέλησε να αναφερθεί στον Πορτογάλο χαφ ο οποίος θα μείνει για περίπου ένα μήνα εκτός δράσης.

Συγκεκριμένα, ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε: «Πριν πω οτιδήποτε, οφείλω να συγχαρώ τον Αντρέ Σιμόες για την αυταπάρνησή του να βοηθήσει την ομάδα, αν και αντιμετώπιζε πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος μέσος διαπιστώθηκε ότι έχει οστεοχόνδρινο έλλειμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και θα μείνει σίγουρα ένα μήνα εκτός δράσης, φορώντας ειδική μπότα και μετά θα ξανακάνει μαγνητική για να φανεί η εξέλιξη του τραυματισμού. Το πρόβλημα αυτό είναι παρόμοιο με αυτό που είχε πέρυσι ο Κώστας Γαλανόπουλος, που τον άφησε σχεδόν 10 μήνες εκτός, αλλά του Σιμόες είναι σε πιο ήπια μορφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X