Στο Σύνταγμα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου παρά τις ενστάσεις των ειδικών

Στο Σύνταγμα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου παρά τις ενστάσεις των ειδικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο συνηθισμένο της μέρος, στο Σύνταγμα δηλαδή και όχι στο Τατόι όπως είχε κυκλοφορήσει, θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση της 25ης Μαρτίου σύμφωνα με τον «Βηματοδότη».

Μπορεί ακόμα να έχουμε μπροστά μας ένα μήνα, μέχρι την συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, όμως φαίνεται στην κυβέρνηση έχουν ήδη πάρει τις αποφάσεις τους.

Θεωρούν πως μέχρι τότε το σύστημα υγείας δεν θα πιέζεται πολύ και θα μπορούν να διεξαχθούν εκδηλώσεις, παρά τις όποιες ενστάσεις μπορεί να υπάρξουν από τους επιστήμονες.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του «Βηματοδότη»

Μαθαίνω από πολύ έγκυρη πηγή ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να πραγματοποιήσει τη στρατιωτική παρέλαση την 25η Μαρτίου. Και μάλιστα στο Σύνταγμα. Πιστεύει ότι έως τότε θα υπάρξει μείωση των κρουσμάτων και ότι το Σύστημα Υγείας δεν θα πιέζεται πολύ.

Αν και όπως μαθαίνω, θα υπάρξουν ορισμένοι από τους ειδικούς που δεν θα συμφωνήσουν. Αλλά έως τότε ίσως αλλάξουν πολλά πράγματα. Άλλωστε θα τιμηθούν και τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση και έχουν προσκληθεί σημαντικές προσωπικότητες που οι χώρες διαδραμάτισαν ρόλο το 1821, όπως ο Πρίγκιπας Κάρολος και ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν. Η παρέλαση θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση και θα υπάρχει μικρή συμμετοχή επισήμων.

Μου λένε ωστόσο πως μαθητικές παρελάσεις δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Μετά τη στρατιωτική παρέλαση, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής. Την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή στις 24 Μαρτίου, θα εγκαινιάσει την Εθνική Πινακοθήκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X