Μοντέστο: «Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Λυκογιάννη»

Μοντέστο: «Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Λυκογιάννη»
Photo Credits: INTIME

Τον Μπάμπη Λυκογιάννη που είχε συνδεθεί με την ΑΕΚ παρακολουθεί ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φρανσουά Μοντέστο υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί εκ νέου τον Μπάμπη Λυκογιάννη, έναν παίκτη που είχε παίξει πρόσφατα στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ο Γάλλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σαρδηνίας (Radiolina) και αναφέρθηκε στον 27χρονο αριστερό μπακ.

«Είμαι στην Ελλάδα γιατί δουλεύω για τον Ολυμπιακό. Επίσης συνεργάζομαι με τη Νότιγχαμ, γιατί έχουν κοινή ιδιοκτησία. Ο Λυκογιάννης έπαιζε στους Νέους μας και για λίγο στην πρώτη ομάδα. Αρχικά έπαιζε ως μέσος και μετά ως αριστερός μπακ.

Σημειώνει πρόοδο στην Κάλιαρι και τον παρακολουθούμε, γιατί χρειαζόμαστε Έλληνες παίκτες και αυτός έχει μεγαλώσει μαζί μας», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Κάλιαρι

«Όταν σταμάτησα, οι Τραμόνι μόλις άρχιζαν. Πριν έρθουν στην Κάλιαρι, τους κάλεσα για να τους δώσω συμβουλές. Έχουν ταλέντο, τους συμβούλευσα να μάθουν τη γλώσσα σύντομα.

Είναι δύσκολο να φοράς τη φανέλα της Κάλιαρι, εκπροσωπείς όλο το νησί. Προσπάθησα να τους πάρω στον Ολυμπιακό, αλλά η Κάλιαρι ήταν πιο γρήγορη. Ο Λισάντρου είναι στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν».

Ο Λυκογιάννης φέτος έχει 21 ματς με την Κάλιαρι (19 στην Serie A) κι έχει σημείωσει 2 γκολ κι έχει δώσει μία ασίστ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X