Σάντερλαντ: Ο 23χρονος Λουί-Ντρεϊφούς νέος ιδιοκτήτης και πρόεδρος του κλαμπ (ΦΩΤΟ)

Σάντερλαντ: Ο 23χρονος Λουί-Ντρεϊφούς νέος ιδιοκτήτης και πρόεδρος του κλαμπ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με κληρονομιά δισεκατομμυρίων από τον πατέρα του, Ρομπέρτ Λουί-Ντρεϊφούς, άλλοτε CEO της Adidas και επί 13 χρόνια προέδρου της Μαρσέιγ, ο Κυρίλ Λουί-Ντρεϊφούς θα μπορούσε να ασχοληθεί με ό,τι επιθυμούσε στον επιχειρηματικό κλάδο. Εκείνος, όμως, επέλεξε να επενδύσει και να ηγηθεί της Σάντερλαντ, ανοίγοντας νέα σελίδα στην ιστορία της.

Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν από το περασμένο καλοκαίρι, η μεταβίβαση του κλαμπ στα χέρια του 23χρονου Γάλλου ολοκληρώθηκε και επίσημα, με την EFL να εγκρίνει την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών. Μάλιστα, ο Λουί-Ντρεϊφούς θα είναι και ο νέος πρόεδρος της ομάδας, σημειώνοντας ρεκόρ στα χρονικά του αγγλικού ποδοσφαίρου.

«Συμπαίκτης» του Γάλλου είναι ο Ουρουγουανός επιχειρηματίας-πολιτικός, Χουάν Σαρτορί, ο οποίος μαζί με τον μέχρι πρότινος ιδιοκτήτη της ομάδας, Στιούαρτ Ντόναλντ, κατέχουν ένα μερίδιο μειοψηφίας των μετοχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X