ΑΕΚ: Στη λίστα της ο Δουβίκας! (VIDEO)

ΑΕΚ: Στη λίστα της ο Δουβίκας! (VIDEO)

Η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Τάσου Δουβίκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν στη Super League είναι ο Τάσος Δουβίκας.

Ο 21χρονος επιθετικός του Βόλου πραγματοποιεί μια παραγωγική σεζόν μετρώντας οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα και άλλα δύο στο Κύπελλο, αποτελώντας έναν από τους βασικούς συντελεστές της θετικής παρουσίας της ομάδας του φέτος.

Η ΑΕΚ γενικότερα έχει πάντα ανοικτά τα… ραντάρ της για Έλληνες ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και ένας από αυτούς τον οποίο προσέχουν οι κιτρινόμαυροι είναι ο Δουβίκας, σύμφωνα με το gazzetta.gr. Οι εμφανίσεις του και η ικανότητά του στο σκοράρισμα μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει από την Ένωση, οι άνθρωποι της οποίας έχουν κρατήσει στα υπόψιν το όνομά του ενόψει καλοκαιριού.

Ο 21χρονος επιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο ως το 2023 με τον Βόλο και είναι πιθανό το καλοκαίρι η ομάδα της Μαγνησίας να έχει σοβαρό ενδιαφέρον από διάφορους συλλόγους είτε της Ελλάδας είτε του εξωτερικού. Ο Δουβίκας στον Βόλο άρπαξε την ευκαιρία και αναδείχθηκε, έπειτα από τη δύσκολη περσινή σεζόν που είχε, και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα φέτος αλλά και από τη γενικότερη εικόνα του στα παιχνίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X