Μπαρτσελόνα: Δυσαρέσκεια για την τηλεοπτική μετάδοση του τελικού με τη Ρεάλ!

Μπαρτσελόνα: Δυσαρέσκεια για την τηλεοπτική μετάδοση του τελικού με τη Ρεάλ!
Photo Credits: INTIME

Κατά του τηλεοπτικού σταθμού «Movistar» η Μπαρτσελόνα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά του τηλεοπτικού σταθμού «Movistar» η Μπαρτσελόνα!

Οι Καταλανοί ήταν έξαλλοι με τον σχολιασμό στη μετάδοση του τελικού Κυπέλλου κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, εκφράζοντας μάλιστα τη δυσαρέσκειά τους κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, μέσω του τζένεραλ μάνατζέρ τους, Αλμπέρτ Σολέρ. Οι «μπλαουγκράνα» είχαν πάει στα αποδυτήρια με το +21 και στη μετάδοση ακούστηκε από έναν δημοσιογράφο το σχόλιο: «Η Μπαρτσελόνα παίζει σαν τη Ρεάλ, όταν παίζει καλά».

Αυτό, δεν άρεσε καθόλου στον GM της Μπαρτσελόνα, που παρακολουθούσε την αναμέτρηση από μπουθ του γηπέδου, οπότε είχε τη δυνατότητα να ακούει την τηλεοπτική μετάδοση. Για τον λόγο αυτό, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου εξέφρασε και επίσημα τη δυσαρέσκεια των «μπλαουγκράνα» για τον σχολιασμό στην τηλεοπτική μετάδοση τόσο στον πρόεδρο της ACB, Αντόνιο Μαρτίν, όσο και στον Ιγκνάσιο Φερνάντεθ Βέγκα, που είναι υπεύθυνος για τα δικαιώματα του τηλεοπτικού παρόχου «Movistar».

Γενικά, στην Μπαρτσελόνα θεωρούν πως από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό ακούγονται πολλά υποτιμητικά σχόλια για την ομάδα τους, ενώ παράπονα για τον ίδιο λόγο είχαν και από τον προημιτελικό κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X