Λαπόρτα: «Είμαι έτοιμος να παίξω τα χαρτιά μου για τον Χάαλαντ» (VIDEO)

Λαπόρτα: «Είμαι έτοιμος να παίξω τα χαρτιά μου για τον Χάαλαντ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα ρωτήθηκε για το αν οι «μπλαουγκράνα» έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον ίδιο να αφήνει τα πάντα ανοιχτά…

Λίγες ημέρες μετά την βαριά ήττα των «μπλαουγκράνα» από την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Champions League, o υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα παραχώρησε συνέντευξη στο «ESPN» και αναφέρθηκε στη ρεβάνς στο Παρίσι, στον Λιονέλ Μέσι αλλά και για το αν υπάρχει περίπτωση η ομάδα να κινηθεί στο άμεσο μέλλον για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ.

«Θα πάμε στο Παρίσι ήρεμα και θα διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας. Αλλά πρέπει να πάμε αποφασισμένοι για να κάνουμε το comeback. Ακόμα κι αν αυτή τη φορά είναι δύσκολο. Το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν. Μπορούμε», ήταν η ατάκα του ενόψει της ρεβάνς με τους Παριζιάνους.

Οσον αφορά το μέλλον του Λιονέλ Μέσι τόνισε: «Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον Λιονέλ Μέσι. Πως θα γίνει όμως αυτό; Θα του κάνουμε μία πάρα πολύ ανταγωνιστική προσφορά. Αυτή δεν θα βασίζεται τόσο στα χρήματα. Αλλά στο ότι θα φτιάξουμε μία ομάδα που θα μπορεί να γίνει και πάλι ανταγωνιστική.

Θα δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα μπορεί να κατακτήσει τίτλους με τον Μέσι ως πρωταγωνιστή. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να συμβεί κάτι τέτοιο, ώστε να μην φύγει από την ομάδα μας». Ο Τζοάν Λαπόρτα ρωτήθηκε και για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον ίδιο να απαντά πως: «Αν είναι να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας, έχω ήδη έτοιμα τα χαρτιά που θα παίξω. Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να εμπιστευτούν ξανά την ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X