Το Europa League πληρώνει!

Το Europa League πληρώνει!

Η δυάδα του Stoiximaview για την ευρωπαϊκή διοργάνωση...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η στοιχηματική πρόταση του stoiximaview.gr, με δύο αγώνες από τη διοργάνωση του Europa League.

Σάλτσμπουργκ-Βιγιαρεάλ (22:00): Έχουν παράδοση και έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές στο παρελθόν. Τη σεζόν 2019-10 όπου η Σάλτσμπουργκ πήρε στον όμιλο και τα δύο παιχνίδια, 2-0 εντός, 1-0 εκτός, και το 2014-15, στη φάση των «32», όπου η Βιγιαρεάλ πήρε και τα δύο ματς, μαζί και την πρόκριση, κερδίζοντας πρώτα 2-1 στην Ισπανία και μετά 3-1 στην Αυστρία. Απλώς το καταγράφουμε και αυτό για το στοίχημα. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν πολλές επιλογές και τα δύο σημεία νίκης στο 2,30 («άσος») και στο 3,00 («διπλό»).

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Σάλτσμπουργκ, μετρώντας πέντε διαδοχικές νίκες στο αυστριακό πρωτάθλημα με γκολ 15-3! Τελευταία ήταν το 4-2επί της Βάτενς. Είναι στην κορυφή με 40 βαθμούς και στο +3 από τη Ραπίντ Βιέννης, έχοντας 13-1-3 και 54-18 γκολ. Έρχεται από το Champions League, όπου τερμάτισε, στον 1ο όμιλο, στην 3η θέση με 4 βαθμούς (10-17 γκολ) πίσω από Μπάγερν (16), Ατλέτικο Μαδρίτης (9). Ξεκίνησε με το 2-2 με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, ακολούθησαν οι ήττες με 3-2 από την Ατλέτικο εκτός, με 6-2 εντός και 3-1 από τη Μπάγερν, νίκησε 3-1 στη Μόσχα τη Λοκομοτίβ και έκλεισε με εντός έδρας ήττα 2-0 από την Ατλέτικο. Το πάλεψε να έπαιρνε εκείνη την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική, αλλά υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των Ισπανών. Έδειξε πάντως πολύ καλά στοιχεία.

Η Βιγιαρεάλ, από την άλλη, προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τη Μπέτις με 2-1, η πρώτη μετά από έξι ματς (2-4-0) και η δεύτερη σε 19 αγώνες! Η τελευταία της νίκη είναι το 4-0 επί της Θέλτα, στο Βίγκο, στις 8 Ιανουαρίου. Συμμετείχε στον 9ο όμιλο του Europa League όπου τερμάτισε πρώτη, άνετα, με 16 βαθμούς, μπροστά από τους 11 της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Νίκησε 5-3 τη Σίβασπορ εντός, 3-1 την Καραμπάγκ εκτός, 4-0 τη Μακάμπι εντός και έφερε 1-1 εκτός, 1-0 τη Σίβασπορ εκτός και 3-0 εντός την Καραμπάγκ. Άνετη. Τώρα, θεωρητικά, την περιμένει δύσκολο έργο, σίγουρα πιο δύσκολο από τις ομάδες που βρήκε απέναντί της στον όμιλο.

Σάλτσμπουργκ-Βιγιαρεάλ (22:00): Αμφίρροπο παιχνίδι περιμένουμε. Για την ακρίβεια, περιμένουμε τους Αυστριακούς να βάλουν δύσκολα στη Βιγιαρεάλ. Πάμε στοίχημα με το Over 1,5 γκολ της Σάλτσμπουργκ στο εξαιρετικό 1,97.

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Σαχτάρ Ντονέτσκ: Με ασφάλεια στο 2.06

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Σαχτάρ Ντονέτσκ (22:00): Βρέθηκε στον προηγούμενο γύρο σ’ έναν απαιτητικό και κυρίως όμιλο με Βιγιαρεάλ, Σίβασπορ και Καραμπάκ, εν τέλει τερμάτισε δεύτερη με 11 βαθμούς και πέντε παραπάνω από τη Σίβασπορ. Πορεύεται στη μετά-Δώνη εποχή, ο οποίος πλήρωσε τα σπασμένα για την κακή πορεία στο πρωτάθλημα και τα κακό κλίμα στα αποδυτήρια. Πλέον δίχως αυτόν η ομάδα τρέχει ρεκόρ 9-1-0. Υπηρεσιακός, ο επικεφαλής Ακαδημιών ο Πάτρικ φαν Λέουβεν.

Χωρίς μεγάλη εμπειρία η ομάδα σε νοκ άουτ τελικής φάσης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εντός συνόρων προέρχεται από νίκη στο πρωτάθλημα με το οριακό 1-0 κόντρα στη Χαποέλ Κφαρ Σαμπά εκτός έδρας, σ’ ένα ματς που είχε τον έλεγχο και σκόραρε λίγο πριν την ανάπαυλα. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 45 βαθμούς και στο -2 από την πρωτοπόρο Μακάμπι Χάιφα. Θα λείψει ο καταλυτικός επιθετικός Κοέν λόγω τραυματισμού. Τον Φλεβάρη δεν έχει παίξει καθόλου.

Αν πριν την έναρξη της σεζόν τής είχαν πει πως θα βρίσκεται στο Champions League με Ίντερ, Γκλάντμπαχ και Ρεάλ Μαδρίτης στον ίδιο όμιλο και της έλεγαν ότι θα τερματίσει στην τρίτη θέση θα έλεγε «ευχαριστώ, θα το πάρω». Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι, αφού βρέθηκε να κυνηγάει μέχρι και την πρώτη θέση. Έχασε στην ισοβαθμία τη δεύτερη θέση από τη Γκλάντμπαχ, άφησε τελευταία την Ιντερ, ενώ κέρδισε δις τη Ρεάλ (3-2 εκτός και 2-0) εντός έδρας.

Το πρωτάθλημα στην Ουκρανία βρισκόταν σε διακοπή εδώ και δύο μήνες. Έκανε σέντρα πριν τέσσερις μέρες, που αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με την Κόλος Κοβαλίβκα 0-0. Δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, κινήθηκε σε ρηχά νερά. Το προηγούμενο διάστημα έδωσε φιλικά για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, αν και δεν παρουσίασε τα καλύτερα δείγματα γραφής. Χωρίς κάποιο αξιόλογο αγωνιστικό πρόβλημα.

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Σαχτάρ Ντονέτσκ (22:00): Οι διαφορές δεν είναι τόσες πολλές ώστε η Σαχτάρ να κυκλοφορεί φαβορί στο στοίχημα. Η Μακάμπι εξάλλου έχει αγωνιστικό ρυθμό, την ώρα που η Σαχτάρ πριν 4 μέρες έδωσε το πρώτο επίσημο ματς μετά από δύο μήνες. Αν και αξίζει να σημειωθεί πως στην εποχή του κορονοϊού αυτό μπορεί να είναι και υπέρ της.

Από την άλλη απομάκρυνση του Δώνη από τον πάγκο των Ισραηλινών λειτούργησε ευεργετικά. Η Σαχτάρ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, μπορεί να το πετύχει στη ρεβάνς, ωστόσο το μομέντουμ δείχνει αριστερά. Πάμε στοίχημα με το 1Χ στο ικανοποιητικό 2.06. Πιο πολύ προς το κέντρο βλέπουμε την μπίλια.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X