Ο νέος... Μπακασέτας ο Λιβάγια

Εικόνες από το Λαμία-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ – Μάρκο Λιβάγια: Βρέθηκε στην Ένωση το καλοκαίρι του 2017 και μαζί με τους Λάζαρο, Αραούχο, Γκάλο, Μπακασέτα, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλο, Μπάρκα, Γιακουμάκη, Κονέ την οδήγησαν στην κατάκτηση του … επεισοδιακού πρωταθλήματος του 2018. Οι Σιμόες, Μπακάκης, Μάνταλος,  Έλντερ Λοπες, Τσιντώτας είναι πλέον οι μοναδικοί που έχουν απομείνει από εκείνη την ομολογουμένως σπουδαία ομάδα, που περιέργως αντί να συντηρηθεί και να ενισχυθεί με ποιοτικές προσθήκες σε μια 3ετία κυριολεκτικά διαλύθηκε! Τέλος εποχής λες και… πλήρωσε το μάρμαρο επειδή πήρε τον τίτλο νωρίτερα από ο τι περίμενε ο ηγέτης της και πριν μπει στην Αγιά Σοφιά!!

Ο Λιβάγια μέχρι να αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι ο Λιβάι Γκαρσία απο την Μπειτάρ Ιερουσαλήμ, ήταν η πιο ακριβή αγορά του Δημήτρη Μελισσανίδη. Την πρώτη σεζόν είχε πληρώσει loan fee 200.000 ευρώ στην Λας Πάλμας και την επομένη…έσκασε 1,8 εκατομμύρια ευρώ για την οψιόν αγοράς του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X