Λιβάγια: Ο παίκτης της… παλαιάς κοπής

Θέλει (και) αποκατάσταση της τάξης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δέκα κορυφαίες στιγμές του Μάρκο Λιβάγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήρθε η ώρα για τον αποχαιρετισμό. Με κάθε επισημότητα, ο Μάρκο Λιβάγια αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ και οι δέκα κορυφαίες του στιγμές, δύσκολα θα ξεχαστούν.

1. Καλησπέρα και καλή βραδιά…
Είχε παίξει σε εννέα παιχνίδια, ήδη. Είχε εντυπωσιακές ενέργειες. Μεγάλες χαμένες ευκαιρίες. Δοκάρια. Κίτρινες κάρτες. Κόκκινη κάρτα. Εκείνο το βράδυ, όμως, έσπασε το ρόδι. Κι επειδή του το χρωστούσε η τύχη, έσπασε και δεύτερο ρόδι. Δεν ήταν το βράδυ (σ.σ. όπως θα δούμε και πιο κάτω) που μπήκε στην καρδιά των οπαδών της ΑΕΚ, αλλά ήταν εκείνο που εκείνος υποκλίθηκε σε εκείνους και εκείνοι υποκλίθηκαν σε εκείνον. Απέναντι στην Αούστρια Βιέννης στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017, ο Μάρκο Λιβάγια θα πετύχει δύο γκολ. Τόσο εκείνο που θα βάλει την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ, όσο και στην εκπνοή για να ισοφαρίσει την αυστριακή ομάδα. Χαρακτηριστικό της βραδιάς, η φωτογραφία… Η φωτογραφία πάνω στις διαφημιστικές πινακίδες, μπροστά στο πέταλο  ̇ μια φωτογραφία που συνοδεύει από χθες τα καλύτερα άρθρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X