«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Μοχάμεντ Χάνι!»

«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Μοχάμεντ Χάνι!»
Photo Credits: INTIME

Αποκαλύψεις για τον Αιγύπτιο δεξιό μπακ Μοχάμεντ Χάνι και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξένο δημοσίευμα συνδέει τον Μοχάμεντ Χάνι με την ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα της «Κingfut» φιλοξενεί δηλώσεις του ατζέντη του 25χρονου Αιγύπτιου δεξιού μπακ, Κρίστιαν Εμίλ, ο οποίος αποκάλυψε πως ο πελάτης του έχει πρόταση από την Ενωση.

Η ΑΕΚ έψαξε για δεξί μπακ τον Ιανουάριο και τελικά πήρε τον Ολεγκ Νταντσένκο. Αλλά ενόψει καλοκαιριού κανείς δεν ξέρει αν χρειαστεί να βγει στην αγορά ξανά για την θέση αυτή…

«Ο Μοχάμεντ Χάνι είχε πολλές προσφορές, με την τελευταία να είναι από την ΑΕΚ. Ο Χάνι ήταν πάντα στη λίστα των ευρωπαϊκών ομάδών», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ποιος είναι ο Μοχάμεντ Χάνι

Ο 25χρονος Χάνι είναι παιδί της Αλ Αχλί του Καϊρου και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Αίγυπτου, όπου μετρά 7 συμμετοχές.

Τη φετινή σεζόν μετράει 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πρόσφατα πανηγύρισε την 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, παίζοντας βασικός και στα τρία παιχνίδια με Μπάγερν, Παλμέιρας και Αλ Ντουχαϊλ.

Έχει γεννηθεί τον Γενάρη του ’96, έχει ύψος 1,75μ και συνολικά με την Αλ Αχλί μετράει 176 συμμετοχές 3 γκολ και 11 ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X