Πρόεδρος του Διαιτητικού για την αλλαγή έδρας στο ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: «Δεν είναι επαρκώς αιτιολογημένη νομικά η απόφαση»

Πλήρης αβεβαιότητα για Κύπελλο και Play Offs
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκδικάστηκε το πρωί της Πέμπτης η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ (πενταμελής επιτροπή) για την απόφαση της Ομοσπονδίας να μεταφέρει στο Αγρίνιο την έδρα του προημιτελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, επειδή δεν πήρε εγγυήσεις για την καταλληλότητα των «Ζωσιμάδων».

Ο δικηγόρος της ΕΠΟ, Νίκος Μπάρτζης ισχυρίστηκε ότι δεν έχει δηλωθεί εναλλακτική έδρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο κι ότι το γήπεδο της Ανατολής που έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα στο πρωτάθλημα, δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εκπροσωπήθηκε από τη Χρύσα Σεβαστοπούλου, ισχυριζόμενος πως η απόφαση πάρθηκε αφθαίρετα, χωρίς να έχει έρθει έγγραφο περί ακαταλληλότητας.

Παρών στην εκδίκαση ήταν και ο ισχυρός άνδρας των Ηπειρωτών, Γιώργος Χριστοβασίλης. “Διαθέτω το τηλέφωνό μου να το ανοίξετε και να δείτε τις συνομιλίες που είχα. Ποτέ τη Δευτέρα και την Τρίτη η ΕΠΟ δεν μου ζήτησε τίποτα. Θα πρέπει να πληρώσω 250.000 ευρώ ρήτρα σε χορηγούς. Το Αγρίνιο δεν έχει ξενοδοχείο, ένα είχε και το πρόλαβε ο Παναθηναϊκός. Θα ήξερε προφανώς την απόφαση νωρίτερα”, ανέφερε  μεταξύ άλλων, όπως γράφει το sdna.

Η πρόεδρος του Διαιτητικού πάντως εξέφρασε την απορία της για την απόφαση, λέγοντας: “Για να είμαστε σοβαροί, δεν ξέρω αν υπήρχε νομικός στην επιτροπή που πήρε την απόφαση αυτή, ελπίζω να μην υπήρχε. Η απόφαση είναι διάτρητη νομικά, δεν έχει τον (σ.σ. νομικό) λόγο της αλλαγής έδρας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X