Τσιτσιπάς: Τα γεγονότα-σταθμοί που τον έφεραν ως εδώ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Τσιτσιπάς: Τα γεγονότα-σταθμοί που τον έφεραν ως εδώ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Bήμα προς βήμα οι στιγμές - ορόσημα που μετέτρεψαν τον Στέφανο Τσιτσιπά σε σπουδαίο τενίστα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόλις μια ημέρα πέρασε από την επική ανατροπή και πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ραφαέλ Ναδάλ και ο θόρυβος δεν έχει καταλαγιάσει ακόμη. Και δικαίως μπορεί να πει κανείς, καθώς μπροστά στα μάτια μας εκτυλίσσεται η ιστορία και εμείς έχουμε την τύχη να είμαστε αυτόπτες μάρτυρες. Το συγκεκριμένο ματς καταγράφεται, χωρίς αμφιβολία ως η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του Τσιτσιπά, έως φυσικά την επόμενη. Αυτός ο αγώνας – ορόσημο επιβεβαιώνει παράλληλα με τον πιο εύσχημο τρόπο ότι έχει αλλάξει επίπεδο οριστικά και η νίκη του σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως… ουρανοκατέβατη.

Με πείσμα, επιμονή και συνεχή ατομική βελτίωση, ο Έλληνας σταρ έχει καταφέρει τα τελευταία τέσσερα χρόνια να μεταμορφωθεί από ένα από τα πολλά νέα ταλέντα του τένις, σε βασικό διεκδικητή Major που πλέον κοιτά στα μάτια το Big 3 αλλά και τους υπόλοιπους σπουδαίους τενίστες της γενιάς του, όπως ο αυριανός αντίπαλος του στα ημιτελικά του Open της Μελβούρνης, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X