Παντελής Παντελίδης: Πέντε χρόνια χωρίς τον αγαπημένο τραγουδιστή

Παντελής Παντελίδης: Πέντε χρόνια χωρίς τον αγαπημένο τραγουδιστή

Η «μαύρη» μέρα πριν 5 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2016, όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη. Του λαϊκού τραγουδιστή που είχε καταφέρει να ξεχωρίσει από το YouTube και να αγαπηθεί όσο λίγοι στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που με μία κιθάρα απέναντι από μία κάμερα κατάφερε να… εισβάλλει στις καρδιές εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι τον αγάπησαν και τον ξεχώρισαν μέσα από τα τραγούδια του.

Η αλήθεια είναι πως ο Παντελής Παντελίδης χάραξε τη δική του πορεία, μέσα από τραγούδια που μιλούσαν για τις σχέσεις, τραγούδια που μέχρι σήμερα τα ακούμε στα ραδιόφωνα και μετρούν εκατομμύρια views στο YouTube.

Το πρωινό εκείνο της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου η είδηση είχε αρχίσει να «ψιθυρίζεται» στα δημοσιογραφικά γραφεία, όμως κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγική αυτή αλήθεια. Λίγες μέρες πριν, άλλωστε, είχε ακουστεί ξανά πως ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε ένα τροχαίο, όμως αμέσως οι στενοί του συνεργάτες είχαν προβεί σε διαψεύσεις και έκαναν λόγο για κακόγουστα ρεπορτάζ/δημοσιεύματα.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα και τα μάτια των θαυμαστών του έτρεχαν… ποτάμια δακρύων στο άκουσμά της. Η οικογένειά του, στενοί του φίλοι και συγγενείς έτρεξαν στο Ασκληπιείο Βούλας για να δουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Λίγες ημέρες αργότερα, στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία υπήρξε μία λαοθάλασσα από κόσμο που ανάλογή της οι παλιότεροι είχαν δει μόνο για τον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Μανώλη Αγγελόπουλο.

Όταν έφτασε η στιγμή για το τελευταίο «αντίο» ο κόσμος έφτανε από τη Νέα Ιωνία μέχρι το νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης. Μία στιγμή που για όσους ήταν θαυμαστές του αγαπημένου τραγουδιστή, δύσκολα θα ξεχάσουν.

Η φωνή του, όμως, βρίσκεται ακόμα εδώ. Μέσα από τραγούδια του που παίζουν τα ραδιόφωνα, αφού οι ακροατές συνεχίζουν να ζητούν να ακούσουν ένα τραγούδι του, στις πίστες με τραγουδιστές που τιμούν τη μνήμη του ή σε τηλεοπτικές εκπομπές που συνάδελφοί του ερμηνεύουν κάποια από τις μεγάλες επιτυχίες του.

Το… αντίο της ΑΕΚ στον Παντελίδη

Πριν τη σέντρα του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, η Ενωση βρήκε τον δικό της τρόπο να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο Παντελή.

Πριν τη σέντρα λοιπόν του αγώνα εμφανίστηκε μια φωτογραφία του τραγουδιστή στα μάτριξ του γηπέδου, η οποία έγραφε “Καλό Ταξίδι Παντέλο” ενώ από τα μεγάφωνα ακούστηκε δυνατά η επιτυχία του “Γίνεται”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X