Ανακοινώθηκε από την Χάιντουκ Σπλιτ ο Λιβάγια!

Ανακοινώθηκε από την Χάιντουκ Σπλιτ ο Λιβάγια!
Photo Credits: INTIME

Η Χάιντουκ Σπλιτ ανακοίνωσε τον Μάρκο Λιβάγια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγη ώρα μετά το επίσημο τέλος με την ΑΕΚ, ο Μάρκο Λιβάγια ανακοινώθηκε από την Χάιντουκ Σπλιτ!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κροάτης φορ επιστρέφει στην κροατική ομάδα μετά από 11 χρόνια, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Χάιντουκ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και μετά από 20 αγώνες βρίσκεται στην 5η θέση του κροατικού πρωταθλήματος έχοντας 26 βαθμούς.

Η ανακοίνωση της Χάιντουκ για τη συμφωνία με τον Λιβάγια

«Ο πεπειραμένος 27χρονος επιθετικός επιστρέφει στη Χάιντουκ μετά από 11 χρόνια, υπογράφοντας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, αφού τερμάτισε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

Μετά από πολλά χρόνια, ο Μάρκο θα εκπληρώσει τη μεγάλη του επιθυμία και το όνειρο της παιδικής του ηλικίας και να παίξει έναν επίσημο αγώνα με την πρώτη ομάδα του Χάιντουκ. Έκανε έξι εμφανίσεις, αλλά σε φιλικούς αγώνες.

Το 2010, δεκαέξι χρονών, έφυγε από τον Χάιντουκ για την Ίντερ, όπου έπαιξε σε συνολικά 13 επίσημους αγώνες και σημείωσε τέσσερα γκολ.

Έπαιξε για όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας, ενώ έκανε συνολικά τέσσερις εμφανίσεις για την Εθνική ομάδα

-«Είμαι ευτυχής που επέστρεψα στο σπίτι μετά από τόσο πολύ χρόνο και ανυπομονώ για νέες ευκαιρίες και προκλήσεις στο σπίτι μου. Είμαι χαρούμενος που θα προσπαθήσω να επιτύχω κοινούς στόχους με τον αγαπημένη μου ομάδα και ελπίζω για τα καλύτερα αποτελέσματα», είπε χαρακτηριστικά μετά την υπογραφή του συμβολαίου με την Χάιντουκ.

Μάρκο, καλώς ήρθες πίσω στο Χάιντουκ και σας ευχόμαστε καλή τύχη και επιτυχία σε μια λευκή φανέλα!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X