Τσιτσιπάς: «Δεν το κάνω μόνο για μένα, αλλά και για την πατρίδα μου»

Με το δεξί ο Τσιτσιπάς στη Βιέννη

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά μετά την επική πρόκριση του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Ράφα Ναδάλ και μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε πως δεν παίζει μόνο για τον εαυτό του αλλά και για την Ελλάδα.

«Eίναι δύσκολο να περιγράψω τι έγινε εκεί έξω. Ένιωσα πως είχα πέσει σε μια μεγάλη τρύπα μετά την απώλεια του 2ου σετ και νομίζω κάνοντας το 2-1 αναθάρρησα και μου έδωσε ελπίδα. Είμαι χαρούμενος που έδειξα συνέπεια και ηρεμία, ήταν από τα στοιχεία που με βοήθησαν να νικήσω σήμερα.

Ήταν πολύ δύσκολο ματς, υπέφερα και δυσκολευόμουν πολύ, όμως έδειξα ωριμότητα κι είμαι χαρούμενος και περήφανος για τον εαυτό μου που πάλεψα τόσο σκληρά και δεν τα παράτησα. Είναι απίστευτο συναίσθημα. Το κάνω όχι μόνο για μένα αλλά και για την πατρίδα μου, για την αγάπη για το άθλημα.

Η εμπειρία βοηθάει, έχοντας την ευκαιρία να αντιμετωπίσω τέτοιους αντιπάλους και καταστάσεις στο παρελθόν με έχουν βοηθήσει να καταλάβω ότι πρέπει να παραμένω ήρεμος και να τελειώνω έτσι το ματς.

Φυσικά, ο Ναδάλ δεν είναι από αυτούς που τα παρατάνε, δεν σου χαρίζει τίποτα και τίποτα δεν γίνεται κατά τύχη. Ήταν το πιο δύσκολο σημείο του αγώνα, όταν σηκώθηκα από τον πάγκο είπα στον εαυτό μου “θα είναι το πιο δύσκολο game της ζωής σου”.

Μακάρι να μπορούσα να σας πω το μυστικό αλλά δεν υπάρχει. Είναι θέμα συμπεριφοράς και πόσο πολύ το θες. Αν υπήρχαν φίλαθλοι, θα ήταν ακόμα πιο τρομερή η ατμόσφαιρα, είναι κρίμα που δεν τους έχουμε. Χαίρομαι που θα γυρίσουν την Πέμπτη και θα είμαι και εγώ εδώ» είπε ο Τσιτσιπάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X