ΑΕΚ: Ξεκίνησε δουλειά αναλύοντας τον πρώτο αγώνα με την CSΜ Βουκουρεστίου

Εικόνες από τον αγώνα CSM-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το πρώτο παιχνίδι με τους Ρουμάνους βρίσκεται ήδη υπό ανάλυση για τον προπονητή της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την επιστροφή από τη Ρουμανία η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ δεν άφησε ούτε μια ημέρα να πάει χαμένη ξεκινώντας άμεσα δουλειά εν όψει της αναμέτρησης που ακολουθεί την Κυριακή στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Το 28-23 του πρώτου αγώνα δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στην CSM ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί και όπως τόνισε και ο ίδιος ο Δημήτρης Δημητρούλιας το αποτέλεσμα αυτό τους επιτρέπει να ελπίζουν για την πρόκριση. Από χθες ο προπονητής και οι συνεργάτες του έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» την πρώτη αναμέτρηση στη Ρουμανία προκειμένου να εντοπίσουν όλα τα λάθη που έγιναν και δεν επέτρεψαν στην ομάδα να φύγει με ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Για αυτό και την Δευτέρα παρά την κούραση από το ταξίδι το πρόγραμμα περιλάμβανε βίντεο και αποθεραπεία. Η δουλειά πάνω σε αυτό θα συνεχιστεί καθώς στόχος είναι η ομάδα να εκμεταλλευτεί αυτά τα δύο πρώτα ημίχρονα που έδωσε στη Ρουμανία και να παρουσιαστεί πιο «διαβασμένη» στη ρεβάνς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X