Ρουμενίγκε: «Γέλασα όταν είδα το συμβόλαιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα»

Ρουμενίγκε: «Γέλασα όταν είδα το συμβόλαιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια νέα συζήτηση, για την ανανέωση συμβολαίου του με τους «μπλαουγκράνα».

Πάντως ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Αργεντινού σταρ. Οχι όμως η Μπάγερν Μονάχου, η οποία όπως έχει δείξει δεν κάνει ποτέ κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά μόνο κινήσεις ποιότητας και… ανάγκης.

Πριν από λίγες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Λιονέλ Μέσι με τους Καταλανούς του απέφερε πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια. Ενα ποσό το οποίο έκανε τον εκτελεστικό διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε να βάλει τα… γέλια.

«Για να πω την αλήθεια γέλασα όταν είδα το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι. Το μόνο που μπορώ να του πω είναι μπράβο του που κατάφερε να εξασφαλίσει μία τέτοια συμφωνία. Ωστόσο, θεωρώ πως αυτή η κατάσταση με τα συμβόλαια και τους μισθούς των ποδοσφαιριστών πρέπει να αλλάξει στο μέλλον», ήταν τα λόγια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X