Κλάτενμπεργκ: «Σωστό το πέναλτι της Λάρισας κόντρα στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Κλάτενμπεργκ: «Σωστό το πέναλτι της Λάρισας κόντρα στην ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ στον καθιερωμένο σχολιασμό των φάσεων της αγωνιστικής, ανέφερε πως σωστά δόθηκε το πέναλτι στη Λάρισα στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, για δύο περιπτώσεις πέναλτι φωνάζει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σε Σένκεφελντ και Σανκαρέ, ωστόσο ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται καμία απολύτως παράβαση και ο Μάντεν σωστά έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι διότι ενώ ο επιτιθέμενος μάχεται με τον αμυνόμενο για να βρει τον χώρο του, υπερβάλει στην επαφή και ρίχνει και τα δύο του πόδια στο έδαφος τη στιγμή που και οι δύο παίκτες έχουν τα χέρια τους ο ένας πάνω στον άλλον», αναφέρει ο Άγγλος αρχιδιαιτητής αναφορικά με τη μονομαχία Σένκεφελντ-Χασάν, ενώ για τη δεύτερη περίπτωση που διαμαρτύρονται οι Πειραιώτες (χέρι Σανκαρέ), σημειώνει πως:

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι, καθώς ο ποδοσφαιριστής εντός του τείχους πηδά έχοντας τα χέρια του εντός του σώματός του και συνεπώς δεν το καθιστά αφύσικα μεγαλύτερο. Το χέρι όταν ήρθε σε επαφή με την μπάλα, δεν ήταν πάνω από το επίπεδο των ώμων και η όλη ενέργεια ήταν φυσική στην προσπάθεια του παίκτη να μπλοκάρει την μπάλα η οποία παίχτηκε από τόσο κοντινή απόσταση».

Παράλληλα αναφορικά με τις φωνές του Άρη για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ο Κλάτενμπεργκ δικαιώνει Βάτσιο και Μανούχο, αφενός για το οφσάιντ στο γκολ των “κιτρίνων” που ακυρώθηκε κι αφετέρου για το πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι.

Δείτε αναλυτικά τον σχολιασμό των φάσεων:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X