Η «Βασίλισσα» ΑΕΚ στην κορυφή του κόσμου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η «Βασίλισσα» ΑΕΚ στην κορυφή του κόσμου (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σαν σήμερα, το 2019, η ΑΕΚ ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου κατακτώντας το Διηπειρωτικό

Στην κορυφή του κόσμου! Εκεί ανέβηκε η ΑΕΚ μια μέρα σαν και σήμερα το 2019 στην Βραζιλία.

Η «Βασίλισσα» στις 17 Φεβρουαρίου του 2019 (που… τελείωσε τα ξημερώματα της επομένης λόγω της διαφοράς ώρα με την Λατινική Αμερική) κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο της Fiba ένα χρόνο μετά την μεγαλειώδης κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος επί του Ολυμπιακού και λίγους μήνες μετά τον θρίαμβο στο ΟΑΚΑ για το Final 4 του BCL.

ΑΕΚ: Τρίτο τρόπαιο σε έναν χρόνο!

Το διηπειρωτικό έμελλε να γίνει το τρίτο τρόπαιο της εποχής Μάκη Αγγελόπουλου για την ΑΕΚ που έδειξε σε όλο τον κόσμο την ανωτερότητά της. Αντίπαλός της; Η… άτυχη Φλαμένγκ του Βαρεζάο. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι πήρε εκδίκηση στο Ρίο για τη… μύτη του Ζήση, πριν ακόμα επιστρέψει στα κιτρινόμαυρα ο ίδιος.

Η «Βασίλισσα» προερχόταν από την εύκολη νίκη στο πρώτο ματς τoυ Final-4 κόντρα στην Σαν Λορέντζο (86-64). Παρότι αντιμετώπιζε την οικοδέσποινα του θεσμού, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα επιβάλλοντας τον δικό της ρυθμό από την πρώτη στιγμή. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ηγετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τζόρνταν Θίοντορ ο οποίος είχε 22 πόντους και 5 ασίστ ενώ πολύ καλός ήταν ο Γιόνας Ματσιούλις που τελείωσε το ματς με 17 πόντους.

ΑΕΚ-Φλαμένγκο 86-70

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 42-33, 63-55, 86-70.

ΑΕΚ (Λούκα Μπάνκι): Γιαννόπουλος, Τζέιμς 12 (7 ριμπάουντ), Λαρεντζάκης 10 (1), Ματσιούλις 17 (3), Μωραΐτης, Γκρίφιν, Χάντερ 4, Σάκοτα 11 (2), Σαντ-Ρος 8, Θίοντορ 22 (5ασ., 3 κλεψίματα), Τσαλμπούρης, Ξανθόπουλος 2

Φλαμένγκο (Γκουστάβο Κόντι): Κρεσέντι 2, Ντος Σάντος 5 (1), Μινέιρο 2, Νέσμπιτ 10, Ροσέτο 3 (1), Μπάλμπι 9 (8 ασίστ), Ολιβίνια 4, Ράμος 2, Μαρκίνιος 11, Βαρεζάο 21 (11ρ.)

ΑΕΚ-Φλαμένγκο: Δείτε εικόνες και βίντεο από το ιστορικό ματς

Η «Βασίλισσα» ΑΕΚ στην κορυφή του κόσμου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η «Βασίλισσα» ΑΕΚ στην κορυφή του κόσμου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η «Βασίλισσα» ΑΕΚ στην κορυφή του κόσμου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η «Βασίλισσα» ΑΕΚ στην κορυφή του κόσμου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η «Βασίλισσα» ΑΕΚ στην κορυφή του κόσμου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η «Βασίλισσα» ΑΕΚ στην κορυφή του κόσμου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η «Βασίλισσα» ΑΕΚ στην κορυφή του κόσμου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η «Βασίλισσα» ΑΕΚ στην κορυφή του κόσμου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η «Βασίλισσα» ΑΕΚ στην κορυφή του κόσμου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η «Βασίλισσα» ΑΕΚ στην κορυφή του κόσμου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η «Βασίλισσα» ΑΕΚ στην κορυφή του κόσμου (ΦΩΤΟ-VIDEO) Η «Βασίλισσα» ΑΕΚ στην κορυφή του κόσμου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X