Σείεται το ελληνικό μπάσκετ για τις σκιές στο ΠΑΟΚ - Προμηθέας

Σείεται το ελληνικό μπάσκετ για τις σκιές στο ΠΑΟΚ - Προμηθέας
Photo Credits: INTIME

Απίστευτες αποκαλύψεις που «καίνε» την ομάδα της Πάτρας

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται ο Προμηθέας τις τελευταίες μέρες, μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με διαφαινόμενες παραβάσεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Αρνητικός πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών είναι ο Προμηθέας στο ελληνικό μπάσκετ. Η ομάδα της Πάτρας φαίνεται πως μπροστά στην πρόκληση μιας παρουσίας σε τελικό Κυπέλλου δεν υπολόγισε ούτε την δημόσια υγεία, ούτε την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας.

Οι φήμες πως η ομάδα της Πάτρας προχώρησε σε παραβάσεις του πρωτοκόλλου υγείας, καθώς φέρεται να μην υπέβαλλε σε τεστ κορωνοϊού προσωπικό και παίκτες ολοένα και πληθαίνουν, τη στιγμή που δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση στην ομάδα του Μάκη Γιατρά από το βράδυ της Κυριακής, όταν και είδαν το φως της δημοσιότητας τα δημοσιεύματα.

Για το λόγο αυτό τα φερόμενα ως κρούσματα στην ομάδα της Πάτρας δεν ακολούθησα την αποστολή στο «PAOK Sports Arena» για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, κάτι που κάνει την φημολογία να φουντώνει τις τελευταίες ώρες.

Οι άνθρωποι της αχαϊκής ΚΑΕ καλούνται να τοποθετηθούν και να απαντήσουν σε μια σειρά… καυτών ερωτημάτων, προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση. Διότι κρίνεται αναγκαίο να γίνει γνωστό πότε εμφανίστηκαν τα κρούσματα στον Προμηθέα και πότε τα μέλη της αποστολής παρουσίασαν συμπτώματα, πόσα τεστ πραγματοποιήθηκαν πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με τον Κολοσσό ως και το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για ποιο λόγο δεν ενημερώθηκαν ΕΟΚ και «Δικέφαλος του Βορρά» για τα όσα συνέβαιναν.

Την ίδια στιγμή αξίζει να αναφέρουμε πως και στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν τις εξελίξεις με ενδιαφέρον. Κι αυτό γιατί στην πρόσφατη σύσκεψη του ΕΣΑΚΕ οι Προμηθείς είχαν καταψηφίσει το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, λόγω των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στο «πράσινο» στρατόπεδο και παράλληλα ζητούσαν να «καταγραφεί η διαφωνία τους» στα πρακτικά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X