Δελτίο με Champions League και Πορτογαλία

Δελτίο με Champions League και Πορτογαλία

Η δυάδα του Stoiximaview για το σημερινό μας στοίχημα...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το stoiximaview.gr προτείνει δύο αγώνες για το σημερινό μας δελτίο στο στοίχημα, με έναν αγώνα από το Champions League και έναν από την Πορτογαλία…

Champions League, Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Την κατάλληλη στιγμή εμφάνισε το καλό της πρόσωπο η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Κούμαν σημείωσε πέντε γκολ απέναντι στην Αλαβές, επικράτησε με 5-1 και πηγαίνει να αντιμετωπίσει την Παρί σε ένα ζευγάρι εξαιρετικά αμφίρροπο.

Η επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ φέρνει και επιστροφή στο… κίνητρο για την ομάδα της Βαρκελώνης. Με το πρωτάθλημα να έχει χαθεί εδώ και καιρό, η Μπαρτσελόνα βλέπει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια περισσότερο ως… υποχρέωση. Απέναντι σε μια ομάδα, πάντως, που και για εκείνη είναι σημαντικό να κάνει μια πορεία ανάλογη της περσινής που έφτασε στον τελικό.

Champions League, Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Για την Παρί Σεν Ζερμέν ο στόχος της κατάκτησης της Ευρώπης αποτελεί το μεγάλο της… απωθημένο. Και για τη διοίκηση και την επένδυση που κάνει κάθε χρόνο. Ο Ποτσετίνο θα πάει πάντως στη Βαρκελώνη με δύο σημαντικές απουσίες. Τον Νεϊμάρ, που είναι τραυματίας και θα απουσιάσει για έναν μήνα και τον Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος επίσης έμεινε στο Παρίσι.

Απουσίες έχει και ο Κούμαν. Εκτός παραμένει ο Πικέ, εκτός ο Κουτίνιο, όπως και οι Ρομπέρτο και Αραούχο. Αμφίβολος είναι και ο Μπρεϊθγουέιτ, για τον οποίο πάντως θα ήταν αμφίβολο αν θα ξεκινούσε στην αρχική ενδεκάδα ακόμα και αν είναι έτοιμος. Έχει απογοητεύσει με τις εμφανίσεις του και παρά τη στήριξη του Κούμαν παραμένει μακριά από το σκοράρισμα.

Champions League, Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Όσον αφορά το στοίχημα, νομίζω πως το over είναι σε πολύ χαμηλή απόδοση. Το 1.50 στο οποίο το συναντάμε δεν αξίζει το ποντάρισμα, αφού δεν αποκλείεται να δούμε κλειστό ματς λόγω του ότι είναι το πρώτο παιχνίδι. Και ίσως να παίξουν σφιχτά και προσεκτικά οι δύο ομάδες.

Μου αρέσει η απόδοση στο διπλό. Και βάσει απόδοσης θα πάω στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν είναι καλύτερη ομάδα η Μπαρτσελόνα, παίζει στην έδρα της και γι’ αυτό παρουσιάζεται ως φαβορί στις αποδόσεις. Αλλά στο 3.34 έχει αξία η Παρί και με τη νίκη των Γάλλων θα πάμε στοίχημα στο μεγάλο ματς.

Τοντέλα – Μαρίτιμο: Μάχη με «φόντο» την παραμονή!

Primeira Liga, Τοντέλα – Μαρίτιμο (19:45): Μάχη παραμονής στο «Ζοάο Καρντόσο», ανάμεσα σε Τοντέλα και Μαρίτιμο.

Primeira Liga, Τοντέλα – Μαρίτιμο (19:45): Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ρίο Άβε την περασμένη αγωνιστική και ηττήθηκε με 2-1. Μπήκε καλύτερα στο ματς και προηγήθηκε στο 32′. Όσο περνούσε η ώρα όμως έκλεινε τις γραμμές της και προσπαθούσε να κρατήσει το αποτέλεσμα, αλλά έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πιέσουν στο δεύτερο μέρος. Έτσι, δεν άντεξε και μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών ήρθε η ανατροπή για το τελικό 2-1. Αρχικά ισοφαρίστηκε στο 59′, έχασε την ψυχραιμία της και στο 64′ ήρθε το τελικό 2-1. Δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα με αυτό το σκορ, αλλά επιστρέφει στην έδρα της, όπου μετράει τρεις σερί νίκες και και αήττητο τεσσάρων αγώνων και παθητικό μόλις ένα γκολ. Δίνει μάχη να απομακρυνθεί από τα… κόκκινα και το παιχνίδι κόντρα στη Μαρίτιμο είναι κρίσιμο.

Primeira Liga, Τοντέλα – Μαρίτιμο (19:45): Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα η Μαρίτιμο, η οποία την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την 5η διαδοχική ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις και 4η στο πρωτάθλημα. Θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί διαφορετικά τα πράγματα, αν κατάφερνε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα, όταν και προηγήθηκε με 1-0 στο 61′ με πέναλτι. Ήταν αφελέστατη αμυντικά για άλλη μια φορά όμως και δέχθηκε δύο απανωτά γκολ στο 74′ και στο 78′ για την ανατροπή και δεν είχε τρόπο να αντιδράσει μετά. Μακριά από την βάση της παίρνει δύσκολο αποτέλεσμα, καθώς βάζει και δέχεται γκολ, αλλά συνήθως στην άμυνα τα κάνει… μαντάρα. Δίνει μάχη για την παραμονή και είναι κρίσιμο το ματς με την Τοντέλα, που έχει τον ίδιο στοχο.

Primeira Liga, Τοντέλα – Μαρίτιμο (19:45): Πολύ κρίσιμο παιχνίδι για αμφότερες, που παλεύουν για να ξεφύγουν από τα… κόκκινα. Πολλές οι αδυναμίες της Μαρίτιμο τελευταία, ειδικά στην άμυνα. Στηρίζει τα πάντα στην έδρα της η Τοντελα, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Πάμε στοίχημα με τα 2-3 γκολ στο 2.02.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X