Τρελάθηκαν και στη Βοσνία με την ΑΕΚ (VIDEO)

Βαθμολογία: Τριπλή ισοβαθμία στη 2η θέση -Η ΑΕΚ μαζί με Αρη και ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

To θρίλερ της ΑΕΚ στη Λάρισα έκανε τον γύρο της Ευρώπης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απίθανη εξέλιξη στο «Αλκαζάρ» κάνει τον γύρο της Ευρώπης. Στη Βοσνία, πατρίδα των Σαμπανάτζοβιτς και Μπάγεβιτς, αφιέρωσαν ειδικό θέμα στο ΑΕΛ – ΑΕΚ 2-4.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα της μεγάλης βοσνιακής εφημερίδας «Οσλομποτζένιε» αναφέρει:

«Η ΑΕΚ σημείωσε γκολ στο 90ο λεπτο, πήρε μεγάλο πλεονέκτημα, έξι λεπτά αργότερα έδωσε πέναλτι στους αντιπάλους, αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Ηταν ένα φινάλε… καρδιακής προσβολής

Η ΑΕΛ και η ΑΕΚ από την Αθήνα έπαιξαν χθες έναν θεαματικό αγώνα στον 22ο γύρο της ελληνικής Σούπερ Λιγκ, που κατέληξε σε νίκη 4 – 2 για την ομάδα της Αθήνας.

Μετά το πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν πλεονέκτημα 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Ολιβεϊρα και δεν υπήρχε ιδέα ότι θα παρακολουθούσαμε ένα αβέβαιο φινάλε.  Ωστόσο, ο Αλέξανδρος Νικολιάς στο 70ο λεπτό και ο Ακούνια στο 80ο λεπτό του αγώνα έδωσαν την ισοφάριση στην γηπεδούχο ομάδα, μετά την οποία οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αποκτήσουν ένα νέο πλεονέκτημα.

Κατάφεραν να το κάνουν αυτό στο 90ο λεπτό μέσω του Χρήστου Αλμπάνη, και έτσι πήραν το προβάδισμα μεν3 -2, αλλά λίγο μετά και μετά την αναθεώρηση του VAR, δόθηκε πέναλτι στην γηπεδούχο ομάδα.
Την μπάλα πήρε ο Μπέντζαμιν Μουκαντζό, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γεώργιος Αθανασιάδης έσωσε το σουτ του και έσωσε το κλαμπ της Αθήνας, και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι από την αντεπίθεση σημείωσαν για άλλη μια φορά μέσω του Νταμιάν Σιμάνσκι και έτσι κατέληξαν σε μια μεγάλη νίκη.

Η ΑΕΚ είναι σήμερα τρίτη  με 43 πόντους μετά από 22 παιχνίδια, ενώ η ΑΕΛ είναι τελευταία με εννέα πόντους μετά από 20 παιχνίδια».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X