Μπάσκετ: Στη Λετονία η Eθνική Ελλάδας

Μπάσκετ: Στη Λετονία η Eθνική Ελλάδας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ρίγα της Λετονίας όπου θα αντιμετωπίσει την Βοσνία και την διοργανώτρια χώρα το προσεχές Σάββατο και Δευτέρα αντίστοιχα, στο πλαίσιο του τελευταίο «παραθύρου» των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2022, βρίσκεται από χθες η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Στην διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Θανάση Σκουρτόπουλου, βρίσκονται δεκατρείς παίκτες, καθώς στην χθεσινή προπόνηση που έγινε το πρωί στο ΟΑΚΑ, έδωσαν κανονικά το παρών οι τρεις αθλητές της ΑΕΚ, Λίνος Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Μωραίτης και Δημήτρης Κατσίβελης. Από εκεί και πέρα, Ελληνας προπονητής κάλεσε και έναν ακόμα παίκτη, τον Κώστα Παπαδάκη (σ.σ. αγωνίζεται στην Λάρισα ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό), ο οποίος θα ταξιδέψει στην Λετονία, αφού περάσει από τα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Λετονία, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για τον στόχο της Εθνικής στα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών, από την στιγμή που έχει πετύχει ήδη τον στόχο της πρόκρισης. «Γνωρίζοντας ότι η πρόκριση είναι γεγονός μετά από τους αγώνες του Νοεμβρίου στο Σεράγεβο, είχαμε επεξεργαστεί ένα πλάνο ενσωμάτωσης ακόμα περισσότερων νέων παιδιών στην ομάδα, για να πάρουν τις πρώτες τους παραστάσεις και να συνεχιστεί η διαδικασία της διαδοχής, που είναι ιδιαίτερα σημαντική σε βάθος χρόνου για το ελληνικό μπάσκετ. Ανεξάρτητα από το ότι έχουμε προκριθεί, ο στόχος αυτής είναι να εκπροσωπηθεί επάξια και με αξιοπρέπεια το μπάσκετ της χώρας», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός και κατέληξε: «Θέλουμε όλο αυτό το σκηνικό να το απολαύσουμε και στα δύο τελευταία παιχνίδια και να διατηρήσουμε μέχρι τέλους την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία αυτής της ομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X