Η ΑΕΚ πρέπει να απαιτήσει μόνο ξένους διαιτητές στα play offs

Η ΑΕΚ πρέπει να απαιτήσει μόνο ξένους διαιτητές στα play offs
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει πως ο Γκορτσίλας έδειξε πως δεν θα σταματήσουν οι Έλληνες διαιτητές να κάνουν επίδειξη «μαγκιάς» στα παιχνίδια της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αυτό το πρωτάθλημα, έχουμε δει τους Παπαπέτρου και Τσαγκαράκη να μη δίνουν το πέναλτι του Σεμέδο στο Περιστέρι. Έχουμε ακούσει εκατό διαφορετικές ερμηνείες για φάσεις με χέρια στην περιοχή, με αποτέλεσμα να έχουν δικαιωθεί αποφάσεις για μη καταλογισμό πέναλτι, σε περιπτώσεις πολύ πιο προφανείς στα δικά μου μάτια, σε σχέση με το χθεσινό του Γκαρσία.

Σε αυτό το πρωτάθλημα, ο Γκορτσίλας στις καθυστερήσεις αποφάσισε εναντίον της ΑΕΚ σε μια τέτοια φάση, με αντίπαλο την ουραγό του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το ματς, αυτού του πρωταθλήματος, ο Γκορτσίλας έδωσε την πρώτη κίτρινη κάρτα στην ΑΕΛ, στο 90΄+4 στον Γιακιμόφσκι, για καυγά. Σε αυτό το ματς, ο Γκορτσίλας δεν είδε καμιά άλλη περίπτωση στην οποία έπρεπε να κάνει χρήση κίτρινης κάρτας κατά της ΑΕΛ, για 90’+4 λεπτά. Αν είδατε εσείς πολλές, δικό σας πρόβλημα. Αντίθετα ο Γκορτσίλας, είδε κίτρινη κάρτα σε βάρος της ΑΕΚ, μόλις στο 1’, σε φάση στην μεσαία γραμμή. Σε βάρος του Νεντελτσεάρου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X