Το...μαγικό του Λάκη, βάσεις πρόκρισης για την ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού (VIDEO)

Το...μαγικό του Λάκη, βάσεις πρόκρισης για την ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού (VIDEO)

Σαν σήμερα πριν από 21 χρόνια, ο Βασίλης Λάκης πέτυχε το πιο σημαντικό ίσως γκολ του με την ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Λάκης αποκτήθηκε από την ΑΕΚ ως ένας παίκτης που θα έκανε τη διαφορά και θα άλλαζε τις ισορροπίες του. Η πορεία του δεν έφτασε ποτέ τόσο ψηλά, όσο δικαιολογούσαν οι προσδοκίες, αλλά υπήρξαν σημαντικές στιγμές. Η καλύτερη, ήταν αναμφίβολα αυτή που καταγράφηκε μια νύχτα σαν σήμερα του 2000, στο ματς με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο.

Στην πρώτη αναμέτρηση για τα προημιτελικά του κυπέλλου, στο ΟΑΚΑ που χρησιμοποιούσε ως έδρα ο Ολυμπιακός, το απίστευτο σλάλομ του διεθνή ακραίου έδωσε στη νίκη την ισοπαλία και έπειτα ήρθαν τα καλύτερα. Η ΑΕΚ του Παθιακάκη διέλυσε τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς της Νέας Φιλαδέλφειας με 3-0 και πήρε το κύπελλο στον τελικό με τον Ιωνικό.

Ουδείς περίμενε πως η διαλυμένη ΑΕΚ θα μπορούσε να αποκλείσει τον Ολυμπιακό. Ο Παθιακάκης είχε αντικαταστήσει πριν από λίγες εβδομάδες τον Τουμπάκοβιτς, χρήματα για μεταγραφές δεν υπήρχαν (ήρθε όμως ο σούπερ Πέτκοφ) και η βελτίωση ήταν εμφανής. Στο ΟΑΚΑ η Ενωση είχε καλή τακτική, κατάφερε να εκμεταλλευθεί κάθε δυνατότητα και πήρε την ισοπαλία που της έδινε προβάδισμα.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό απαιτήθηκε ένα πολύ σημαντικό γκολ και πιθανότατα το ομορφότερο, του Βασίλη Λάκη με τη φανέλα της ΑΕΚ. Σε μια τρομερή κίνηση, ο Λάκης διέσυρε την άμυνα του Ολυμπιακού, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και κάρφωσε με όμορφο πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα του Τοχούρογλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X