ΑΕΛ-ΑΕΚ: Η ιστορική φάση... καρμπόν με το αποψινό φινάλε από αγγλικό ματς! (VIDEO)

ΑΕΛ-ΑΕΚ: Η ιστορική φάση... καρμπόν με το αποψινό φινάλε από αγγλικό ματς! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ ήταν τρελό, αλλά όχι... πρωτόγνωρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φινάλε όλο… ΑΕΚ είχε το σημερινό ματς στο Αλκαζάρ.

Από εκεί που φαινόταν ότι θα ήταν ένα άνετο απόγευμα, η Ενωση φάνηκε να ψυχορραγεί κόντρα στη Λάρισα καθώς ούτε το γκολ του Σιμάνσκι στο 90′ της έφτανε, αφού στο 90’+4′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Η τρέλα δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμα, όμως.

Ο Αθανασιάδης έπεσε ωραία, απέκρουσε με τα πόδια και στην αντεπίθεση ο Σιμάνσκι έκανε το 4-2. Φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς, όσο κλισέ κι αν ακούγεται.

Θυμηθείτε τι συνέβη:

Ωστόσο μια φάση… καρμπόν συνέβη πριν μερικά χρόνια σε ένα ιστορικό πλέον ματς στην Αγγλία.

Ο λόγος για το ματς της 12η Μαΐου 2013 και τον δραματικό ημιτελικός πλέι-οφ μεταξύ Γουότφορντ και Λέστερ, για την άνοδο στη Premier League. Με το σκορ να βρίσκεται στο 2-2 συνολικά, η Λέστερ (ως φιλοξενούμενη) κερδίζει πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η Γουότφορντ ήταν έτοιμη να αποκλειστεί με τον χειρότερο τρόπο, και μάλιστα εντός έδρας. Όμως, το πέναλτι του Νόκχερτ απέκρουσε ο Μανουέλ Αλμούνια. Ο Αλμούνια έπαιξε γρήγορα τη μπάλα, η οποία πέρασε στον Φορεστιέρι, και από εκείνον στον Τζόναθαν Χογκ.

Μετά από μια τρελή φάση στην άμυνα, στο άλλο μισό του γηπέδου, μέσα σε δευτερόλεπτα η μπάλα έφτασε από εκεί στον Τρόι Ντίνι, ο οποίος σκόραρε και δημιούργησε πανδαιμόνιο.

Φυσικά με πολύ διαφορετικό διακύβευμα, η φάση αυτή μοιάζει πολύ με τη σημερινή της ΑΕΚ καθώς και ο Αθανασιάδης αποκρούει με τον ίδιο τρόπο το πέναλτι.

Θυμηθείτε τι συνέβη το 2013:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X