Ολιβέιρα: «Εμείς κάναμε δύσκολη τη νίκη, θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει πιο εύκολα το παιχνίδι» (VIDEO)

Ολιβέιρα: «Εμείς κάναμε δύσκολη τη νίκη, θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει πιο εύκολα το παιχνίδι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Νέλσον Ολιβέιρα μετά το Λάρισα-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέλσον Ολιβέιρα υποστήριξε πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε κερδίσει πιο εύκολα τη Λάρισα στο Αλκαζάρ, όμως οι παίκτες ήταν αυτοί που έκαναν δύσκολη τη νίκη.

Στις δηλώσεις του στη NOVA στάθηκε και στο πέναλτι που έπιασε ο Ολιβέιρα, αλλά και στα δύο γκολ που πέτυχε ο ίδιος.

Οι δηλώσεις του Ολιβέιρα

Οι πρώτες του σκέψεις μετά το ματς: «Ηταν μία νίκη δύσκολη, την οποία δύσκολη τη μετατρέψαμε εμείς. Θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι πολύ πιο εύκολα, γιατί πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Βάλαμε δυο γκολ, μπήκαμε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Τη στιγμή που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, εκεί αρχίσαμε να είχαμε έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ισως λίγη ανασφάλεια. Δεχθήκαμε μετά και το δεύτερο γκολ. Μετά τα πήγε πολύ καλά ο Αθανασιάδης. Αξίζαμε τη νίκη, όμως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πιο εύκολα».

Για το μπλακ άουτ στο δεύτερο ημίχρονο: «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή ήταν είχαμε πολύ καλά πρώτο ημίχρονο. Και στο δεύτερο μπήκαμε καλά. Θα επαναλάβω πως το πρώτο γκολ της Λάρισας μας έδωσε έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ο προπονητής μας είχε πει ότι το 0-2 ηταν ένα επικίνδυνο αποτέλεσμα γιατί με ένα γκολ ο αντίπαλος θα πάρει ψυχολογία. Κι αυτό συνέβη. Δημιούργησε την ανασφάλεια σε ματς, το πίστεψαν ότι μπορούσαν να γυρίσουν το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά ήταν μία δίκαιη νίκη για εμάς».

Για την προσωπική του απόδοση και τη σύμπραξή του με τον Ανσαριφάντ από το ξεκίνημα του αγώνα: «Μετά το σημερινό αισθάνομαι πολύ καλά. Ενιωσα άνετα και νιώθω καλύτερα και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, όταν μου τη δείχνει ο προπονητής. Αισθάνθηκα πολύ καλά σε μία θέση που έπαιζα λίγο πιο πίσω από τον Καρίμ, οπότε κινούμασταν και οι δυο. Χαίρομαι που βοήθησα, που η ομάδα είναι στη 2η θέση τώρα. Δεν έχουμε κάνει όμως ακόμη τίποτα. Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας στο πρωτάθλημα και φιλοδοξίες στο Κύπελλο».

Αν του… έκλεψε τον τίτλο του MVP ο Αθανασιάδης: «Πραγματικά, δεν με απασχολεί καθόλου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αθανασιάδη γιατί έσωσε το πέναλτι, έδωσε ψυχολογία στην ομάδα και βοήθησε να έρθει η νίκη».

Αν περίμενε ότι θα το πιάσει: «Το πίστευα. Καθόμουν με τον Τσιγκρίνσκι και μου είπε «θα δεις που θα το πιάσει ο Γιώργος» και περιμέναμε να την μπλοκάρει. Πραγματικά θα ήταν πολύ άδικο να φύγουμε με ισοπαλία απ’ αυτό το παιχνίδι. Θα ήταν θλιβερό και στενάχωρο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X