Χιμένεθ: «Ο Θεός ήταν δίκαιος για την ομάδα που έπρεπε να κερδίσει»

Εικόνες από το Λάρισα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ για τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λάρισας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε αμέσως μετά τη νίκη-θρίλερ της ΑΕΚ επί της Λάρισας με 4-2, τονίζοντας πως ο Θεός σήμερα ήταν δίκαιος, ενώ δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του με την εμφάνιση που έκαναν στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ στη Nova

Είναι το καλύτερο ημίχρονο που κάναμε φέτος. Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες να σκοράρουμε, μετά τραυματίστηκε ο Μπακάκης ακόμα ένας και έγινε το 2-2. Η αλήθεια είναι πως σκοτωνόμαστε στη δουλειά αλλά πρέπει να γυρίσουν κάποιοι γιατί είναι δύσκολο να δουλεύουμε έτσι.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τα πόδια των παικτών βαραίνουν. Τον έλεγχο που θέλουμε τον έχει μόνο ο Σιμόες και δεν είναι στο 100% όλοι οι άλλοι είναι τραυματίες».

Για το πέναλτι: «Είμαι περήφανος από την ομάδα μου περισσότερο για το πρώτο μέρος, αλλά και τις ευκαιρίες που είχαμε. Δεν έχω δει το πέναλτι αλλά άλλο το χέρι να είναι ψηλά και άλλο κοντά στο σώμα, αλλά ο Θεός ήταν δίκαιος για την ομάδα που έπρεπε να κερδίσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X