Λάρισα-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα τον αγώνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΛ – ΑΕΚ Live Streaming: Μία ημέρα… καθυστέρηση για τον αγώνα της Ένωσης στη Λάρισα. Την Κυριακή ήταν αρχικά προγραμματισμένο το ματς, αλλά λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου η αναμέτρηση αναβλήθηκε σήμερα, Δεύτερα. Εκτός έδρας ματς για την ΑΕΚ, λοιπόν, και συγκεκριμένα κόντρα στην ΑΕΛ, για την 22η αγωνιστική της Super League 1. Στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος η Ένωση ηττήθηκε μετά από κακή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ από τον Άρη με 2-0. Να σημειωθεί πως μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε με το Βόλο, επίσης στο ΟΑΚΑ, και νίκησε με 4-2 σε ένα ματς στο οποίο έμεινε πίσω αρχικά με 0-1. Η ΑΕΛ από την πλευρά της προέρχεται από μία αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική δεν έπαιξε. Διότι ήταν το ματς το οποίο αναβλήθηκε, με τη Λαμία, εκτός έδρας. Η ΑΕΛ είναι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και ψάχνει βαθμούς για να ξεκολλήσει από εκεί. Από την άλλη η ΑΕΚ θέλει για να μπορέσει να ανέβει και πάλι στη δεύτερη θέση, την οποία και έχασε μετά την ήττα που γνώρισε από τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Υπάρχουν προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ. Έμειναν εκτός πλάνων οι τραυματίες Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, αλλά και ο τιμωρημένος Κρστίτσιτς. Αντιθέτως, ο Μπακάκης επέστρεψε στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε τη θλάση πρώτου βαθμού που είχε υποστεί στους οπίσθιους μηριαίους. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Τσιντώντας, Χατζηεμμανουήλ, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάϊ, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Σαρδέλης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέϊρα, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Όμως απουσίες έχει να αντιμετωπίσει και ο προπονητής της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα. Δεν υπολογίζει τον τραυματία Πινακά και τους τιμωρημένους Μιχαήλ, Ντουρμισάι. Στην αποστολή της ΑΕΛ βρίσκονται οι Μπάγιτς, Νάγκι, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Γκοτζαμανίδης, Χουσίνο, Μπέρτος, Καρανίκας, Γκράουρ, Γιακιμόφσκι, Σπαρβ, Ηλιάδης, Νούνιτς, Κολομπίνο, Νικολιάς, Μιλοσάβλιεβιτς, Τρούγιτς, Στίεφλερ, Ακούνια, Μπεν Χατίρα και Μουκαντζό.

ΑΕΛ – ΑΕΚ Live Streaming | Χιμένεθ: «Όπως πρέπει, χωρίς δικαιολογίες»

Στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι μετά από δύο πολύ έντονους μήνες. Όλες οι ομάδες είχαν προβλήματα τραυματισμών. Εμείς μετά από ένα καλό σερί με θετικά αποτελέσματα δεν τα περάσαμε καλά γιατί υπήρχαν τραυματισμοί στην άμυνα και στο κέντρο. Η φετινή σεζόν είναι δύσκολη για όλον τον κόσμο. Φυσικά είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα έχω περισσότερο χρόνο. Θα δουλέψουμε παραπάνω, αλλά περιμένουμε να επιστρέψουν και οι παίκτες που είναι εκτός. Δεν θα είναι εύκολο. Οι κλιματολογικές συνθήκες δεν θα βοηθήσουν για να υπάρχει θέαμα. Επίσης δεν ξέρουμε τι ομάδα θα κατεβάσει η ΑΕΛ γιατί έχουν κάνει πολλές μεταγραφές. Το καλύτερο από όλα είναι να μπούμε όπως πρέπει χωρίς δικαιολογίες».

ΑΕΛ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X