Προκαλεί ο Γονίδης: «Όταν δεν θες να σε βιάσει ο άλλος, δεν πας στον χώρο του» (VIDEO)

Προκαλεί ο Γονίδης: «Όταν δεν θες να σε βιάσει ο άλλος, δεν πας στον χώρο του» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αδιανόητο το σχόλιο του Σταμάτη Γονίδη για τις καταγγελίες που γίνονται για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου -και όχι μόνο- τον τελευταίο καιρό.

«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του» είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης στο «Σου Κου Family» προκαλώντας, όπως ήταν φυσικό, αντιδράσεις.

«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό και το κουβαλάς μέσα σου για όλη σου τη ζωή… το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις» είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

 

 

Έντονη ήταν η αντίδραση της Αντελίνας Βαρθακούρη, που υπερασπίστηκε τα θύματα των καταγγελιών λέγοντας ότι το μόνο που πρέπει να δείχνουμε σε αυτά είναι σεβασμός. «Είμαι κάθετα αντίθετη. Δεν δέχομαι ότι αν ένα θύμα που έχει κακοποιηθεί, δεν θα του συμβεί αν δεν πάει κάπου. Δεν έχουμε όλη την ίδια δύναμη και τον ίδιο χαρακτήρα» επεσήμανε η παρουσιάστρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X