ΑΕΚ: Η 4αρα του πρώτου γύρου στη Λάρισα -Η γκολάρα του Σιμόες και το κλάμα του Γαλανόπουλου (VIDEO)

ΑΕΚ: Η 4αρα του πρώτου γύρου στη Λάρισα -Η γκολάρα του Σιμόες και το κλάμα του Γαλανόπουλου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Θυμηθείτε το ματς της ΑΕΚ με τη Λάρισα στον πρώτο γύρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα -κατά πάσα πιθανότητα- τη Λάρισα για την 22η αγωνιστική της Super League. Ενα παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για χθες αλλά λόγω του χιονιά αναβλήθηκε για σήμερα.

Ο Δικέφαλος ελπίζει σε μια αντίστοιχα άνετη νίκη επί των Θεσσαλών με εκείνη του πρώτου γύρου, όταν στη Ριζούπολη επικράτησε 4-1 σε ένα από τα τελευταία καλά ματς των κιτρινόμαυρων με τον Μάσιμο Καρέρα.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά στο δεύτερο πήρε μπρος για τα καλά. Στο 55′ ο Θεοδόσης Μαχαίρας σημείωσε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ με την ΑΕΚ και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Οι Θεσσαλοί απάντησαν στο 68′ με τον Σπαρβ, αλλά ο Ανσαριφάρντ στο 72′ μετά από ωραία ασίστ του Μάνταλου έκανε το 2-1.

Μόλις στο 78′ ήρθε η απίστευτη γκολάρα του Αντρέ Σιμόες, ενώ στο 89′ ο Γαλανόπουλος με ένα όμορφο τέρμα ολοκλήρωσε με εξαιρετικό τρόπο την επιστροφή του στα γήπεδα έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο.

 

Μάλιστα, στις δηλώσεις μετά το τέλος του ματς, ξέσπασε σε κλάματα όντας συγκινημένος για την επιστροφή του και τις δυσκολίες που άφησε πίσω του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X