Παρέμβαση εισαγγελέα για το ΠΑΟΚ - Προμηθέας

Παρέμβαση εισαγγελέα για το ΠΑΟΚ - Προμηθέας
Photo Credits: INTIME

Η αιτία της αλλαγής στάσης της ΑΕΚ και η διαβεβαίωση της ΕΟΚ

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του Προμηθέα, καθώς τις επόμενες αναμένεται να υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα για την αναμέτρηση των Πατρινών, κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από το απόγευμα της Κυριακής άνοιξε ένα μεγάλο θέμα με τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας και έφτασε ως και την Εθνική ομάδα. Όπως έγινε γνωστό, προ ημερών, οι διεθνείς παίκτες του Προμηθέα αποκλείστηκαν από την αποστολή της «γαλανόλευκης» για τα παιχνίδια στη «φούσκα« της Λετονίας, καθώς οι παίκτες της ομάδας του Μάκη Γιατρά ήρθαν σε επαφή με άτομα που ήταν θετικά στον ιό.

Έπειτα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ οι Πατρινοί ανακοίνωσαν τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού (2 σε μέλη της ομάδα και 1 παίκτη), κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις.

Η ΑΕΚ αρχικά πήρε την απόφαση να μην επιτρέψει στους διεθνείς της (Κατσίβελη, Χρυσικόπουλο, Μωραϊτη) να προπονηθούν με την «γαλανόλευκη» καταγγέλλοντας πως οι άνθρωποι του Προμηθέα ήξεραν εξ αρχής πως υπήρχαν κρούσματα εντός της ομάδας και τα απέκρυψαν.

Έπειτα από διαβουλεύσεις και συζητήσεις επί συζητήσεων ανάμεσα στην ομοσπονδία και την Ένωση το κλίμα άλλαξε όσον αφορά τους διεθνείς, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην αποστολή και θα ταξιδέψουν κανονικά στη Ρίγα με την υπόλοιπη ομάδα.

Τι συνέβη όμως και άλλαξε το κλίμα;

Η πλευρά της Ομοσπονδίας έδωσε διαβεβαιώσεις στην ΑΕΚ πως θα υπάρξει παρέμβαση του Εισαγγελέα για το παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής (12/02) στο «PAOK Sports Arena», μια κίνηση που έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να αλλάξει το κλίμα και να ανάψει… πράσινο η Ένωση για τους διεθνείς της.

Όπως γίνεται κατανοητό, η υπόθεση αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια ακόμα, με την επικείμενη παρέμβαση εισαγγελέα για τον ημιτελικό Κυπέλλου της Θεσσαλονίκης να φέρνει νέα δεδομένα και να αλλάζει άρδην το τοπίο…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X