Μαρτίνς: «Ηταν ένα παιχνίδι που δεν κέρδισε ο καλύτερος»

Μαρτίνς: «Ηταν ένα παιχνίδι που δεν κέρδισε ο καλύτερος»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA.

Οι ερυθρόλευκοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να αλλάξουν το αποτέλεσμα κι ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην αποτελεσματικότητα των δύο ομάδων, ως σημείο “κλειδί” για τη νίκη των πρασίνων.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για το παιχνίδι: Ήταν ένα παιχνίδι που δεν κέρδισε ο καλύτερος. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε και να βάλουμε παραπάνω γκολ. Ο Παναθηναϊκός αμύνθηκε πολύ καλά αλλά θεωρώ πως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Αυτό που περιμέναμε ήταν πως ο Παναθηναϊκός έπαιζε με χαμηλά άνετα. Μετά το γκολ ένιωθε άνετα και αμύνθηκε. Ο Παναθηναϊκός έβαλε τα γκολ σε σωστό timing. Είχαμε όμως αρκετές ευκαιρίες για να βάλουμε περισσότερα γκολ. Δεν κέρδισε η πιο καλή ομάδα. Δυστυχώς εμείς χάσαμε αλλά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου.

Για τη συνέχεια: Πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι αυτό και να δούμε το επόμενο ματς με τη PSV. Θέλαμε να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι για εμάς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X