Δημητριάδης: «Πώς η Λάρισα εγγυάται για αύριο αυτό που δεν έκανε σήμερα;» (VIDEO)

Δημητριάδης: «Πώς η Λάρισα εγγυάται για αύριο αυτό που δεν έκανε σήμερα;» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Δημητριάδης για την αναβολή του Λάρισα-ΑΕΚ και την εύλογη απορία της Ενωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λάρισα, ο Βασίλης Δημητριάδης μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση και τόνισε πως η θεσσαλική ομάδα εγγυήθηκε ότι το ματς μπορεί να γίνει αύριο την ίδια ώρα (17:15).

Ωστόσο, η απορία της ΑΕΚ είναι πως εγγυάται η Λάρισα ότι μπορεί να γίνει αύριο το ματς και σήμερα δεν έκανε κάποια ενέργεια για να καθαρίσει το γήπεδο.

Δείτε τις δηλώσεις του Βασίλη Δημητριάδη στη Nova και την απορία της ΑΕΚ για το παιχνίδι 

«Εμείς το πρωί στη σύσκεψη ακούσαμε από τον υπεύθυνο του γηπέδου ότι ‘το γήπεδο δεν γινόταν να καθαριστεί ούτε για σήμερα ούτε για αύριο γιατί υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί ο αγωνιστικός χώρος’. Έτσι φύγαμε από τη σύσκεψη. Στη συνέχεια βγήκε μια ανακοίνωση από τη Λάρισα σύμφωνα με την οποία εγγυάται ότι το γήπεδο αύριο θα είναι έτοιμο για να γίνει ο αγώνας. Και το εύλογο ερώτημα που θέλουμε να καταθέσουμε και να καταγραφεί είναι ‘’πώς η Λάρισα εγγυάται για αύριο αυτό που δεν έκανε σήμερα;’’ Θέλουμε να καταγραφεί αυτό το ερώτημα μας. Η ΑΕΚ και σήμερα ήρθε για να παίξει και φυσικά αύριο επιθυμεί να γίνει ο αγώνας»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X