Δυσκολεύει του Εμπαπέ και πάει για Χάαλαντ η Ρεάλ

Δυσκολεύει του Εμπαπέ και πάει για Χάαλαντ η Ρεάλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ και… φουλάρει για να κάνει δικό της τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Γάλλος επιθετικός ήταν στο στόχαστρο της «βασίλισσας» από την περίοδο που είχε κάνει το… μπαμ με τη Μονακό, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα μετακομίσει στη Μαδρίτη ούτε το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η διοίκηση της Ρεάλ έβαλε στο τραπέζι όλα τα δεδομένα και έκρινε ότι δεν είναι δυνατή η απόκτηση του Μπαπέ, για τον οποίο απαιτούνται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τόσο για να ικανοποιηθεί οικονομικά η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και για να πληρωθεί ο παίκτης.

Αντίθετα, η περίπτωση του νεαρού Νορβηγού της Ντόρτμουντ είναι σαφώς πιο… βατή και έτσι οι Μαδριλένοι αποφάσισαν να κάνουν την… επίθεσή τους για να τον αποκτήσουν. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μπαπέ απαιτεί 37 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ενώ ο Χάαλαντ μόνο 12.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X