Αποκάλυψη σοκ για Μαραντόνα: «Μου είπε πως έχει 100 εκ. δολάρια, κανείς δεν ξέρει που είναι»

Πειρατές του Ονείρου: Ντιέγκο, τώρα που τα φώτα της δημοσιότητας έσβησαν....
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εξακολουθεί να απασχολεί τα ΜΜΕ και μετά τον θάνατο του, μιας και ένας στενός του φίλος έκανε μία αποκάλυψη όσον αφορά την περιουσία του θρύλου της Αργεντινής.

Ο Μαριάνο Ισραέλιτ θεωρείται ένας από τους καλύτερους φίλους του Μαραντόνα και μιλώντας στο «Teleshow» έκανε μία αποκάλυψη όσον αφορά την περιουσία του και όχι μόνο. «Τον είδα για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο (ο Μαραντόνα πέθανε στον Νοέμβριο) και παρατήρησα πως ήταν δυστυχισμένος. Ήταν σε άσχημη κατάσταση από τότε που έκανε μία εγχείρηση στο γόνατο. Πήγα και τον είδα στην κλινική αλλά μετά ήταν δύσκολο, πονούσε πολύ» και συνέχισε: «Τον παράτησαν, ήξεραν πως είχε προβλήματα με την καρδιά του και ήθελε φάρμακα. Όταν γύρισε από το Μεξικό μου είπε πως έχει παραπάνω από 100 εκ. δολάρια. Του είπα: «Είσαι ο Βασιλιάς, πρέπει να ζήσεις όπως σου αξίζει». Ήταν σε άσχημη κατάσταση τις τελευταίες ημέρες, δεν είχαν ούτε air condition. Κανείς δεν ξέρει που είναι τα χρήματα αυτά».

Επίσης είπε για το περιβάλλον του Μαραντόνα: «Τον είχαν κυκλώσει. Αν καλούσε κάποιος που δεν ήθελαν, άλλαζαν την κάρτα στο κινητό του. Πήγα να φάω σπίτι του και του είπα πως του τηλεφώνησα δύο φορές. Αλλά όταν τον ρώτησα για τον αριθμό του, είχε πως ήταν άλλος στο πίσω μέρος του κινητού του. Ο δεύτερος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X