Η ΑΕΚ τίμησε τον...Αγιο Βαλεντίνο με δύο γκολάκια και πρόκριση επί του Παναθηναϊκού (VIDEO)

Η ΑΕΚ τίμησε τον...Αγιο Βαλεντίνο με δύο γκολάκια και πρόκριση επί του Παναθηναϊκού (VIDEO)

Μετά το 3-1 του πρώτου προημιτελικού, η ΑΕΚ βρέθηκε να προηγείται με 0-2 στο 7’!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πόση ώρα χρειάζεται μια ομάδα για να καταφέρει να «τελειώσει» ένα ντέρμπι; Όταν επρόκειτο για την ΑΕΚ της περιόδου 1995-96, μια από τις πληρέστερες ομάδες που εμφανίστηκαν στα ελληνικά γήπεδα, μόνο πέντε λεπτά.

Οσα απαιτήθηκαν μια μέρα σαν σήμερα του 1996 για να σκοράρει δύο φορές εις βάρος του Παναθηναϊκού και σε συνδυασμό με τη νίκη με 3-1 να εξασφαλίσει την πρόκριση από την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Ηταν τόσο σαρωτική η υπεροχή της ΑΕΚ που δεν άφησε τους «πράσινους» ούτε να πάρουν ανάσα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης και ο Ντανιέλ Μπατίστα πέντε λεπτά αργότερα, τέλειωσαν απότομα κάθε πράσινη φιλοδοξία πως θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το ματς.

Μετά από τα δύο γκολ, η ΑΕΚ κατέβασε ρυθμό, καθώς ακολουθούσε και το ματς με τον Εθνικό και έτσι ο Παναθηναϊκός βρήκε ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2 με δύο γκολ του Βαζέχα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X