Λάρισα-ΑΕΚ: Στα 13 εκ. φτάνει το χιόνι στο Αλκαζάρ -Ολα ανοικτά για το ματς! (ΦΩΤΟ)

Λάρισα-ΑΕΚ: Στα 13 εκ. φτάνει το χιόνι στο Αλκαζάρ -Ολα ανοικτά για το ματς! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το έστρωσε για τα καλά στο Αλκαζάρ όπου σε λίγες ώρες η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα… λευκά έχει ντυθεί η Λάρισα, εκεί όπου στις 17:15 είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΑΕΛ.

Από χθες, νωρίς το απόγευμα χιονίζει ασταμάτητα στην πόλη της Θεσσαλίας και το έχει στρώσει… παντού. Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμα και την ώρα που έφτασε η αποστολή της Ενωσης στην πόλη έδειχνε πως δεν θα σταματήσει το χιόνι, ενώ η πρόβλεψη αναφέρει πως θα… ρίχνει μέχρι τις 11:00.

Μετά την έντονη χιονόπτωση μέσα στο βράδυ στο Αλκαζάρ το έστρωσε για τα καλά με το χιόνι μάλιστα να αγγίζει τα 13 εκ., όπως φαίνεται και από σχετική φωτογραφία. Ως εκ τούτου, τα πάντα παραμένουν ανοικτά για την διεξαγωγή της αναμέτρησης που είναι προγραμματισμένη για τις 17:15. Στις 11:00 είναι προγραμματισμένη η σύσκεψη μεταξύ των φορέων του αγώνα, ωστόσο είναι πιθανόν ούτε και εκεί να υπάρξει απόφαση για την τέλεση ή μη της αναμέτρησης.

Δείτε φωτογραφίες από τη Λάρισα από το πρωί της Κυριακής

Λάρισα-ΑΕΚ: Στα 13 εκ. φτάνει το χιόνι στο Αλκαζάρ -Ολα ανοικτά για το ματς! (ΦΩΤΟ) Λάρισα-ΑΕΚ: Στα 13 εκ. φτάνει το χιόνι στο Αλκαζάρ -Ολα ανοικτά για το ματς! (ΦΩΤΟ) Λάρισα-ΑΕΚ: Στα 13 εκ. φτάνει το χιόνι στο Αλκαζάρ -Ολα ανοικτά για το ματς! (ΦΩΤΟ) Λάρισα-ΑΕΚ: Στα 13 εκ. φτάνει το χιόνι στο Αλκαζάρ -Ολα ανοικτά για το ματς! (ΦΩΤΟ) Λάρισα-ΑΕΚ: Στα 13 εκ. φτάνει το χιόνι στο Αλκαζάρ -Ολα ανοικτά για το ματς! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X